mabipa 26.03.05, 23:24 proszę o pomoc!skuteczny dezodorant na naprawde nadmierną potliwość na tle stresu(nie pomaga Rexona,Secret,Vichy,Roc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: nadmierna potliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:59 ten watek byl juz poruszany na forum. wpisz do wyszukiwarki ANTIDRAL Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: nadmierna potliwość 27.03.05, 15:01 Najpier zbadaj hormony tarczycy, a potem zastanawiaj się nad chemicznymi zatrzymywaczami potu. Napar z szałwii chyba też zmniejsza potliwość, pociąć się nie dam, zerknij na forum zioła. Ale najpierw tarczyca. 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
reset007 Re: nadmierna potliwość 29.03.05, 22:56 jedyne, co moge Ci polecic, to preparat, ktory nazywa sie antidral...ja stosuje go raz na kilka dni (troche piecze, wiec uzywam na noc, tak by zasnac i nie czuc...uwaga: moze odbarwic ubranie,wiec lepiej stosujac go zalozyc stary podkoszulek, a nie najladniejsza pizamke). pomaga bardzo, a mialam naprawde sporo problemy...kosztuje ok.13 zeta, wiec znosnie, zwlaszcza ze starcza na dlugo...jest jeszcze drugi srodek, o ktorym pisano na forum, nazwy dokladnie nie pamietam, jakos exactil albo cos, w kazdym razie na 'e' Odpowiedz Link Zgłoś
mabipa Re: nadmierna potliwość 29.03.05, 23:09 dzięki za radę.Właśnie dzisiaj zastosuję.Jakie kolory ubrań moge zakładać po zastosowaniu? czy jak zastosuję na noc to rano też może mi odbarwić bluzkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
reset007 Re: nadmierna potliwość 29.03.05, 23:31 mnie odbarwil blekitna pizame,zostawil takie jasniejsze plamy,wiec obawiam sie, ze z kazdym kolorem moze postapic podobnie...dlatego teraz, gdy stosuje antidral,zakladam pod pizame zwykly, bialy, stary t-shirt...sladow nie ma, ale moze to rowniez kwestia materialu...? a rano dla pewnosci zmywam ten preparat- nie tylko po to, by uchronic moje ubrana, ale rowniez dlatego, ze jest dosyc silny i wole,by nie pozostawal na skorze az tak dlugo... mimo wszystko jakas wentylacja, niezatkane pory etc sa wazne dla skory. pozdrawiam... p.s. i wazna uwaga- nie stosuj preparatu po depilacji, bardzo podraznisz skore! i poczatkowo mozesz stosowac go czesciej,pozniej sama zobaczysz, jak dlugo utrzymuje sie efekt- nie ma co przesadzac i torturowac skory chemia. Odpowiedz Link Zgłoś
mabipa Re: nadmierna potliwość 31.03.05, 18:30 polecam ten Antidral, gdyby tylko tak nie piekł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: nadmierna potliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:38 o Antidralu bylo na forum setki razy-poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yello Re: nadmierna potliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:55 polecam owy ETIAXIL fakt tani nie jest bo za 12,5ml. płacisz 40 zł ale ja po zastosowaniu jednego opakowania(uzywałam 3 razy w tyg.)nie potrzebowałam kupowac juz nastepnego.POLECAM!!!!!!bardzo pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiullka Re: nadmierna potliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 01:39 Etiaxil naprawde pomaga!! nareszcie moge nosic bluzki na krotki rekawek i nie bac sie ze bede miec mokre plamy odrazu!! No tani on nie jest ale opakowanie starczylo mi na 5 miesiecy !!! najlepiej kupic dla skory wrazliewej poniewaz zawiera alkohol i normalny moze troche piec!! POLECAM !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: nadmierna potliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 06:13 Może to głupio wyjdzie ale najlepszy jest brak stresu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nadmierna potliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 09:04 tylko jak tu się nie stresować.... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: nadmierna potliwość 12.04.05, 10:30 a co z tymi ludxmi, ktorzy poca sie ot tak? bez stresu, spaceru, marszu, biegu, tak po prostu sie poca, obficie, bleh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: nadmierna potliwość IP: *.devs.futuro.pl 12.04.05, 15:20 No właśnie, ja mam ten sam problem, nic nie muszę robić a leje się ze mnie jakbym tony węgla bez przerwy przewalała. Ale myślałam, że z tym problemem jestem sama, więc cieszę się że dzięki temu wątkowi dowiedziałam się, że jest jakaś nadzieja. Wypróbuję te specyfiki, a jeśli nie pomogą, to zacznę poważnie zastanawiać się nad wizytą u lekarza, bo może to rzeczywiście jakieś choróbsko. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: nadmierna potliwość IP: *.f.strato-dslnet.de 12.04.05, 10:48 Polecam "cd6+ " Jest to krem bez alkoholu z prowitamin B5 bez zapachu, dla delikatnej skory. Stosuje sama juz od kilkunastu lat. Teraz niestety mozna go kupic tylko w aptece, wczesniej byl w kazdym supermarkecie do nabycia. W Polsce nie wiem, ale pytanie nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nadmierna potliwość IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.04.05, 14:39 a co byscie poradzily na wystepowanie kropel potu na czole? gdy zdenerwuje sie od razu mam mokre czolo i plecy. antyperspirantami tam sie nie posmaruje (czolo pozdr Odpowiedz Link Zgłoś