maggie25 16.05.05, 20:15 Po współżyciu (było dość sucho) szczypie mnie wejście do pochwy. Co na to można zastosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Co na obtarcie? Pomóżcie IP: 81.219.88.* 16.05.05, 21:00 Jedśli to obtarcie to biegnij do apteki po Solcoseryl żel. Cudowny na obtarcia, i zranienia. Gin mi kiedyś zapisał a teraz stosuje go na wszelkie rany i goją sie błyskawicznie. Hmmm... a może partner Cie czymś zaraził i to swędzenie to grzybica? Jak nie przejdzie to biegnij do gina. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie25 Re: Co na obtarcie? Pomóżcie 16.05.05, 23:51 to na pewno obtarcie (za szybko by było na objawy zapalenia czy czegoś podobnego), ale ran nie mam. I nie swędzi, a szczypie. Ale dzięki za namiary na żel. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia40 Re: Co na obtarcie? Pomóżcie 17.05.05, 03:59 Solkoseryl jest lekarstwem nie można go stosować profilaktycznie to znaczy ,że po wyleczeniu nie możesz smarować na zapas.Kup sobie w aptece Feminum Gel kosztuje ok 12 zł.Zalecany jest właśnie przy suchości .Bezwonny bezbarwny .Nie uszkadza prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue27 Re: Co na obtarcie? Pomóżcie IP: *.chello.pl 19.05.05, 15:23 polecam wszelkie lubrykanty przy wspolzyciu, a problem sie nie powtorzy Odpowiedz Link Zgłoś