alka6 24.07.02, 11:47 Druga grupa cytologi, kolposkopia zrobiona, ale prawdopodobnie wirus jest. Pani doktor polecila zrobic badanie na okreslenie tego wirusa. Czy wiecie gdzie to zrobic i jak wyglada badanie ( chodzi o Warszawe) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.antepowicz Re: GDZIE ZROBIC BADANIE -WIRUS BRODAWCZAKA 26.07.02, 23:56 Badanie można zrobić w PZH (państwoewy zakład higieny), ale sama miałam problem ze znalezieniem miejsca, gdzie można byłoby pobr5ać i zabezpieczyć materiał! A może któraś z pań forumowiczek wie? Odpowiedz Link Zgłoś
holendera Re: GDZIE ZROBIC BADANIE -WIRUS BRODAWCZAKA 14.09.02, 20:17 pobrac mozna u ginekologa. Mnie pobrali w Centrum Medycznym na ul Domaniewskiej 41 w Warszawie i potem zawiozlam to do PZH. Nie pamietam ulicy, ale PZH jest zaraz z tylu Silver Screen na Pulawskiej 15. Ulica zaczyna sie na litere C. Powodzenia. Koszt 165 zl, platne przy odbiorze... Odpowiedz Link Zgłoś
steffa Re: GDZIE ZROBIC BADANIE -WIRUS BRODAWCZAKA 14.09.02, 23:12 Można też zrobić w MEDICOVERZE. Odpowiedz Link Zgłoś
ulapa Re: GDZIE ZROBIC BADANIE -WIRUS BRODAWCZAKA 30.07.02, 12:15 mam prosbe tez musze zrobic, jak bedziesz miala jakis adres to napisz basia Odpowiedz Link Zgłoś
gabi22 Re: GDZIE ZROBIC BADANIE -WIRUS BRODAWCZAKA 16.09.02, 09:20 PZH znajduje się na ul. Chocimskiej 24. Odpowiedz Link Zgłoś
ulapa Re: GDZIE ZROBIC BADANIE -WIRUS BRODAWCZAKA 16.09.02, 17:09 czy badanie na wirus brodawczaka jest podobne do badania cytologia dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś
holendera Re: GDZIE ZROBIC BADANIE -WIRUS BRODAWCZAKA 16.09.02, 19:27 wedlug mnie identyczne. nic nie poczulam Odpowiedz Link Zgłoś