lotos_82 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 28.11.06, 20:30 Hej, Dziewczyny, czy któraś z Was zna może dr.Krzysztofa Kamińskiego był ordynatorem w Lublinie, teraz na Wołoskiej w Warszawie, przyjmuje tez prywatnie w Boston Clinic. Ciekawa jestem opinii jego pacjentek. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Super facet - TAK TRZYMAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patif1978 TYCHY - POMóżCIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:32 PILNIE SZUKAM DOBREGO GINA !!!! słyszałam o dr. Krzystyniaku czy któraś miała z nim do czynienia? proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toya~ ginekolog endokrynolog poznań? IP: *.icpnet.pl 03.01.07, 11:06 dziewczyny znacie jakiegos dobrego ginekologa endokrynologa w poznaniu? pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toya Ginekolog-endokrynolog katowice, śląsk... IP: *.lublin.mm.pl 16.08.07, 16:50 Dziewczyny znacie jakiegoś godnego polecenia ginekologa-endokrynologa, który naprawdę zna się na rzeczy i umie interpretować badania genetyczne???? Bardzo proszę dajcie namiary. Interesują mnie miasta w okolicach katowic, sosnowca itp. Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ginekolog endokrynolog poznań? IP: *.icpnet.pl 28.06.10, 23:32 Ja polecam dr Karinę Kapczuk. Świetnie diagnozuje, jest bardzo miła, nie ma wygórowanych cen. Przyjmuje na Kórnickiej, w przychodni zdrowia na terenie Politechniki. tel. 502 302 429 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.aster.pl 24.01.07, 23:42 Ginekolog w Bydgoszczy - dr MArek Hęsiak, gabinet na ul. Gdańskiej (w podwórzu, vis a vis radia PiK). Jest naprawdę rewelacyjny, mam do niegp 100% zaufanie!!!! mk Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka7 Re: Warszawa - dobry ginekolog 25.01.07, 12:34 ja polecam Przychodnię "Zdrova", Krak. Przedmieście 67/2, tel. 022 826-08-25. Jest dobry sprzęt, na miejscu można zrobić cytologię, badania krwi, kolposkopię, usg. Lekarz wszystko dokładnie tłumaczy (nawet rysuje na kartce), jest kompetentny i cierpliwy, odpowie na każde pytanie. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
daria1.g Jestem w ciąży - chcę na zwolnienie 08.02.07, 09:09 zwolnienie.Byłam u dwóch ginekologów i oni nie wyrażają zgody na zwolnienie na tak wczesnym etapie. Ewentualnie po 20-stym tygodniu. A ja naprawdę chciałabym odpocząć od stresującej pracy i poświęcić się mojemu nienarodzonemu jeszcze dziecku. Czy znacie jakiegoś ginekologa, który da mi zwolnienie na takim etapie ciąży? Nie mam żadnych powikłań, tylko boli mnie brzuch na samą myśl o pójsciu do pracy i tłumaczeniu się mojej dyrektorce ze wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Jestem w ciąży - chcę na zwolnienie 08.02.07, 09:57 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
nosay dobry ginekolog w Pleszewie 08.02.07, 11:24 PLESZEW = dr. Horoszkiewicz. świetny lekarz, delikatny, traktuje cię jak kobietę, a nie jak 'pacjentkę'. gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda344 Kraków dr Jan Kuś 10.02.07, 13:30 Polecam dr Jana Kusia. Prowadził ciążę i był przy porodzie. Super fachowiec. Szczegóły www.jankus.viapc.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-r Re: Warszawa- Sadyba (okolice) -szukam dobrego gin 14.02.07, 09:37 dziewczyny szukam dobrego ginekologa , najchętniej państwowo (a jeśli prywatnie to proszę o padenie ile wizyta kosztuje, cytologia), najchętniej właśnie na Sadynie lub w okolicach (brak czasu i mam głupie godziny pracy , więc chcę jak najbliżej ) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Warszawa- Sadyba (okolice) -szukam dobrego gi 14.02.07, 09:52 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-r Re: Warszawa- Sadyba (okolice) -szukam dobrego gi IP: *.elartnet.pl 14.02.07, 09:58 dziękuję Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
greta899 DR KUŚ OPINIA 07.10.13, 11:17 A witam, mam w sprawie tego lekarza coś do powiedzenia. Oto moja "przygoda" z Panem dr Janem Kuś ze Szpitala Narutowicza: Do Narutowicza trafiłam z SORu Szpitala Św. Rafała. Nie wykonują tam zabiegów ginekologicznych więc tam mnie przewieziono. Miałam pękniętą torbiel na jajniku i płyn wylany do jamy brzusznej. Na dzień dobry stwierdził, że na chorą to ja nie wyglądam i ze zawracam mu tylko gitar ę. Po zrobieniu USG stwierdził, że prosto na sale operacyjną mają mnie przewieźć i dodał, że " nie trzeba było się puszczać, to by nie było problemów" ... byłam w takim szoku że nie odpowiedziałam kompletnie nic. Uważam, że to co powiedział wykracza poza moją wyobraźnie na temat tego jak powinno się traktować pacjentów zwłaszcza tych w takim stanie jak ja byłam czyli w stanie bezpośredniego zagrozenia życia... z resztą... CO TO KU*** W OGÓLE MIAŁO BYC !? Potem, juz na stole operacyjnym pytam sie go czy bedzie to laparoskopia czy cięcie... coś odpowiedział znowu chamskiego ale tego juz niestety nie pamietam bo to było tuz przed narkozą... nie napisałam skargi z lenistwa, po prostu mi się nie chce.. ale bede swoją historię wklejać wszędzie, żeby wszyscy wiedzięli CO TO ZA SKU****** nie lekarz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: dobry ginekolog w Pleszewie IP: *.promax.media.pl 10.06.08, 19:15 Ja chodzę do dr Czechmanowskiego i jestem zadowolona. To bardzo dobry lekarz, a do tego miły człowiek. Mieszkam 30 km od Pleszewa ,ale wybieram się tam rodzić właśnie ze względu na pana doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba LUBLIN dr Swatowski lub prof Jakiel Luxmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:43 lublin polecam , byłam , pełna kultura Odpowiedz Link Zgłoś
elakulita Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 06.03.07, 12:28 w Tarnobrzegu jest super ginekolog w ramach ubezpieczenia dr.Ziobro.Jest onkologiem ginekologiem bardzo dokladnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKÓW Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.agh.edu.pl 22.03.07, 10:39 Polecam panią dr Barczyńską-Słoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.03.07, 17:05 szukam dobrego ginekologa z okolic Wielunia i Kępna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz szukam dobrego gin. w okolicy Wieluń i Kępno IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.03.07, 17:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Kołobrzeg dr n.med.Barbara Blicharczyk-Zalewska IP: *.range86-143.btcentralplus.com 22.03.07, 18:00 Hm.....w skrócie wspaniała lekarka i pewnie jedyna w swoim rodzaju! Polecam kobietom również spoza Kołobrzegu!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eryka23 Warszawa - polecam! 30.03.07, 18:14 Polecam dr Kulika z przychodni zdrova na Krakowskim Przdmieściu w Warszawie. Świetny specjalista, wszystko tłumaczy, poświęca dużo czasu pacjentce i ma nowoczesny dobry sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
katja29 Dr Nieżurawski -Warszawa! 03.04.07, 09:02 Czy któraś z was była u dr Nieżurawskiego? Jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Dr Nieżurawski -Warszawa! 03.04.07, 09:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Dr Nieżurawski -Warszawa! 03.04.07, 09:35 czyli sobie sprawdz! wystarczy uzyc wyszukiwarki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Warszawa- Kupniewski IP: *.chello.pl 10.04.07, 11:02 Zdecydowanie NIE POLECAM dr Kupniewskiego- przyjmuje na Żelaznej w Polklinice MSWiA, jest chamski, nie słucha co się do niego mówi, bo on wie najlepiej, nie bada piersi, badanie na fotelu to katorga, jest niedelikatny. Omijać szerokim łukiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Warszawa- Kupniewski IP: *.aster.pl 26.09.08, 19:33 Dr Kupniewski pracuje też na Chełmskiej i naprawdę nie jest tak źle !!! Prowadził moją ciąże bez zarzutu , mojej znajomej w zasadzie uratował ciąże , gdzie 2 innych lekarzy stwierdziło , że raczej poroni. Faktycznie ma bardzo dziwny styl bycia , mało mówi , ale naprawdę da się z nim pogadac , nie lubi natomiast kobiet , które przypominają nakręconą katarynkę. Co do badań , to zawsze pyta o cytologię a podczas badania informuje co robi (co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało).Ze zwolnieniem też nie było żednych problemów, faktycznie piersi nie bada , ale naprawdę wielu lekarzy tego nie robi. Prawda jest niestetyżałosna , że ciągle brakuje dobrych ginekologów a gdzieś chodzic trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kometa Re: Warszawa- Kupniewski IP: *.acn.waw.pl 17.12.08, 19:10 tak, zgadzam sie, ze dr Kupniewski ma swoje "humory" ale ile razy jestem u niego, slysze przed gabinetem wiele dobrego o nim. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Warszawa- Kupniewski IP: *.acn.waw.pl 26.10.11, 18:14 czy chodzi o dr Jakuba Kupniewskiego, ktory przyjmuje w szpitalu na Woloskiej ? Jestem zapisana na wizyte i nie mam zadnych wiadomosci o tymm lekarzu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asna Re: Warszawa- Kupniewski IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 18:47 Na Wołoskiej przyjmuje Jacek Kupniewski. Byłam u tego Pana 3 razy, teraz szukam kogoś innego - więcej tam nie pójdę. To prawda że cytologii pilnuje, badania wykonuje starannie, jednak nie interesuje go badanie piersi, nie słucha o problemach typu infekcja, każe czekać aż się pogorszy (karygodne) bada bez fartucha ochronnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyt Re: Warszawa- Kupniewski IP: *.ip.netia.com.pl 09.12.11, 22:16 Do ginekologa powinno się chodzić z partnerem.Ja czuję się komfortowo lecz nasz ginekolog bada mnie w obecności męża bo czego mam się wstydzić a mam do jego obecności prawo bo decyduje pacjent.Jest młodym ginekologiem i na luzie nie ma u niego rutyny która gubi tych starych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZADOWOLONA Re: Dr Nieżurawski -Warszawa! zastanowiłabym sie.. IP: 82.177.111.* 09.10.08, 13:34 Wczoraj byłam u tego Pana, NIE POLECAM,jesli lekarz stawia diagnoze nie badając nawet pacjentki, to chyba nie jest zbyt wiarygodny..Pan dr przejrzał moje wyniki badań sprzed lat, nie skierował mnie na chociazby podst.badania, ktore potweirdzałyby/zaprzeczały wydaną diangozę..Lekarz stwierdził PCOS, nie mając nawet usg jajników.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Dr Nieżurawski -Warszawa! IP: *.ip.netia.com.pl 24.08.11, 11:50 Ja mam męża podczas badań i nie mam problemu z ginekologiem.Raz zboczek chciał łamiąc prawa pacjenta wyrzucić za parawan męża a przecież to pacjent decyduje o osobie bliskiej a nie tępy lekarz!!!.Jestem lepiej traktowana nie wchodzi mi podczas badan żadna postronna osoba jak u tych co same chodzą.Mam prawo więc z niego korzystam i mąż jest całe badanie przy mnie wtedy więcej informacji uzyskujemy od ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Kołobrzeg dr n.med.Barbara Blicharczyk-Zalews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:33 A czy przyjmuje w piątki w godzinach dopołudniowych prywatnie? Robi USG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga701 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:23 Dr KOT-LUBLIN-SANITAS.POLECAM!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:45 Małgorzata Haberek, przyjmuje (prywatnie) na Chodźki3/6a. Polecam z doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uczula pytanie o GLIwiCE 11.04.07, 15:37 jak w temacie. Prosze ,czy mozecie polecic dobrego lekarza w gliwicach? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: pytanie o GLIwiCE 11.04.07, 15:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: pytanie o GLIwiCE 11.04.07, 15:56 wielkie dzieki wlasnie tego szukalam i nie moglam znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
alinaa83 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 18.05.07, 10:13 ja znalazlam super ginekologa!!! pani doktor joanna richter-hrycyszyn, rewelacyjna specjalistka. przyjmuje w warszawie w spoldzielni pracy specjalistow rentgenologow www.rentgen.pl naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1.0 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 08.11.07, 14:03 Również bardzo polecam Panią doktor!!!! Świetny specjalista z ogromną wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1.0 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 08.11.07, 14:18 Polecam Panią doktor Joannę Richter-Hrycyszyn z Warszawy. Duże doświadczenie i wiedza. Przyjmuje w Rentgenologach www.rentgen.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia77 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:35 Leszek Łagód Szpital im ks jana Bosko Odpowiedz Link Zgłoś
nika83.01 Ostrołęka!!! 08.07.07, 17:21 W naszym mieście najlepszy jest dr Krzysztof Pyskło !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart_mar Re: Ostrołęka!!!polecam IP: 82.160.17.* 17.12.08, 21:41 Jankowski Krzysztof,super sprzet,super podejscie do pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.07.07, 20:07 czy ktoś ma jakąś opinie na temat A.Gacha Kraków? czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.tpnet.pl 21.07.07, 20:49 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
mysz91 Re: Dziewczyny!! Kraków dr Skotnicki 16.08.07, 18:44 Właśnie dzisiaj odważyłam się na pierwszą wizytę mimo że ułynęlo mi 20 lat.Od dziś strach ma wielkie oczy!Dr Skotnicki poświęcił mi dużo czasu,odpowiadał na wszystkie pytania,zbadał mnie tak że prawie nie czułam.Zauroczył mnie swoim poczuciem humoru.Zostanę jego pacjentką chyba na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka0201 Re: Dziewczyny!! Kraków dr Skotnicki 13.09.07, 12:57 Przeszłam u niego operację usunięcia torbieli i tez polecam jest bardzo miły i fachowy. Co prawda moim ginekolowgiem jest ktoś inny, ale dr. Skotnickiego znam i mogę spokojnie polecić!! Odpowiedz Link Zgłoś
danuta-anna Poznań - dr Anna Jopp - gorąco polecam ;) 18.09.07, 15:43 wiem, że tym wpisem moge zaszkodzić sobie, bo mogą zwiększyć się kolejki pacjentek ale cóż, ja również do Dr Anny Jopp trafiłam z polecenia, sama poleciłam kilku swoim koleżankom i uważam, że jest to jeden z nielicznych w Poznaniu ginekologow z powołania. Miła, życzliwa, sympatyczna, DELIKATNA, otwarta - po prostu idzie się do niej na wizytę jak do koleżanki na kawę. Idealna na dla młodych dziewczyn!!! Prowadziła moją ciążę, ciąże moich koleżanek... Pracuje w Szpitalu na Lutyckiej, prywatnie przyjmuje w swoim gabinecie na ul. Ajdukiewicza 4 - na Różanym Potoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Poznań - dr Anna Jopp - gorąco polecam ;) IP: *.icpnet.pl 03.12.08, 21:22 ja rownież zgadzam sie z wypowiedzia mojej poprzedniczki. Polecam Annę Jopp. Dzięki niej okres ciąży był jednym z najprzyjemniejszych momentów w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacynka35 Re: Poznań - dr Anna Jopp - gorąco polecam ;) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.05.13, 00:08 Ja tez polecam z całego serca panią Anię,również mam podobne zdanie na Jej temat-jest miła,sympatyczna,nie stwarza dystansu,mozna śmiało pytać Ją o wszystko.Jestem Jej wdzięczna za opiekę podczas dwóch ciąży,Dzięki Niej urodziłam zdrowe,piękne córeczki.Jedynie mam żal o to ,ze nie było Jej przy mnie w szpitalu choć akurat pracuje tam gdzie rodziłam,Podejrzewam ze gdybym była bogata i stać by mnie było na to żeby dać więcej pieniążków mogłabym wtedy liczyć na Jej obecnosc i wsparcie,tym bardziej,ze pobytu w tej placówce nie wspominam miło.Drugi raz juz bym tam nie rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
quandt Poznań 21.09.07, 08:31 ja moge polecic w Poznaniu dr Krzysztof Bartosz, na Warszawskiej 107, przyjmuje prywatnie i na NFZ tez ma troche numerkow zawsze. kompetentny i ludzki przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salome Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:07 Kraków: Polecam wszystkim dr Ludwina przyjmuje w Scanmedzie i w Zdrowiu KObiety. Jest profesjonalny, a przede wszystkim miły i uśmiechnięty, nie stwarza dystansu więc wizyta u niego nie jest nieprzyjemna. Ja leczyłąm się u niego z powodu niepłodności, po wcześniejszych wizytach u wielu innych krakowskich lekarzy. Po pierwszej wizycie i zleconych badaniach wiedzieliśmy już gdzie leży przyczyna. Wcześniej nikt mi tych badań nie zaproponował, inni lekarze kurczowo trzymali nas przy sobie marnując nasz czas i pieniądze. Dr Ludwin robił mi też laparoskopię i histeroskopię. Nie musiałam za nic płacić bo Scanmed ma kontrakt z Kasą Chorych.Polecam całym sercem Odpowiedz Link Zgłoś
kacha66 Warszawa- szukam 25.09.07, 10:41 szukam fantastycznej ginekolog "arabskiego pochodzenia", niestety nie pamietam jej nazwiska, kiedys bardzo dawno temu przyjmowała w LUX-Medzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.umcs.lublin.pl 27.09.07, 16:16 Dr Paweł Kwiatkowski z Farmedu na ul. Koryznowej. Jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: 193.201.167.* 01.10.07, 15:45 a kto zna kogoś fajnego z Enel Medu w Blue City? Odpowiedz Link Zgłoś