Gość: allischa IP: *.elomza.pl 26.06.11, 22:09 Czy któraś z was przyjmowała angeliq (HTZ). Jaka była reakcja organizmu na ten specyfik? Czy poprawił on stan psychiczny, czy ustąpiły problemy skórne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja Re: angeliq IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 23:17 Właśnie lekarz zapisał mi angeliq, ale jaka będzie reakcja mojego organizmu, to dopiero się okaże. Jestem dobrej myśli Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: angeliq IP: *.elblag.vectranet.pl 05.06.18, 09:25 Biorę tabletki juz tydzień czasu, ale żadnej ulgi nie czuję, co mnie martwi. A wydaje mi sie, że napady gorąca powinny zelżeć. Wczesniej przez kilka lat miałam tabletki w UK, gdyz tam mieszkałam i pamiętam, że róznicę poczułam juz po 2-3 dniach od wzięcia. Były idealne dla mnie. Jeśli po kolejnym tygodniu nie poczuję różnicy, bedę zmuszona iść i prosić o coś innego. Niestety pani ginekolog ciągle mi przepisuje jakis zastrzyk, za którym latam po wszystkich aptekach, a i tak za każdym razem się okazuje, że go nie ma nawet w hurtowniach. Raz mi przepisała te nieszczęsne niedopracowane plastry, które zamiast mieć 4 tygodnie, miałam raptem tydzień, gdyz sie odklejały. Także męczę się już pół roku, bo doktor jakoś nie trafia z czymś porządnym dla mnie. Mam jeszcze cień nadziei, że może te Angeliq zadziałają. Alice. Odpowiedz Link Zgłoś