Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• aniaszymanska21 Sochaczew - dr. Wronisz 24.04.06, 21:59

• aniaszymanska21 Zróbmy porządek 24.04.06, 22:01
      Może niech w Temacie bedzie pisana Miejscowośc i nazwisko lekarza, a w treści
      ewentualne, dodatkowe informacje tongue_out
    • alusiap Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 25.04.06, 13:25
      Ktos słyczał o dr Bieniec
    • Gość: Pocalina Starachowice i Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:44
      W Starachowicach najlepszy Materkowski, super lekarz - prawie jak w
      amerykanskich filmach! Polecam - odjazdowo nowoczesny gabinet! Rzeczowy i
      bardzo mily. A Olsztynie Saczonek - dość dobry, bo spokojny i miły, ale np.
      gada, że pigułki antykoncepcyjne leczą nadżerkę (?)
    • Gość: Gosia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.it-net.pl 26.04.06, 22:51
      Polecam bardzo dr Gustawa Chołubka, Lublin. Jest ze szpitala na Kraśnickich.
      Tel.0 81 740 17 13 lub 0 502 581 676. Super.Miły, kompetentny. Zawsze można
      zadzwonić.
      • Gość: Docia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.pft.wroc.pl 27.04.06, 12:57
        Czy możecie coś powiedzieć o doktor Iwonie Dattner-Hapon. Chcę, żeby
        poprowadziła mi ciążę.
    • oleska16 Warszawa 02.05.06, 21:42
      A ja polecam dr Beate Niedzwiecką. Jest bardzo cierpliwa, wyrozumiala a co najwazniejsze delikatna. jesli ma problem, którego nie jest w stanie ogarnąc to wysyła do osoby bardziej kompetentnej i potrafi sie do tego przynac, że nie jest cudotwórcą. Przyjmuje w Medicusie na Ursynowie i przy Smolnej 36. Jeszce raz gorąco polecam.
    • paleiko Tarnowskie Góry 03.05.06, 22:14
      Dr Kristofek z trójki, naprawdę bardzo miła kobieta i kompetentna lekarka,
      otrzymała dyplom Twojego Stylu.
      • marzeniaprowda Re: Tarnowskie Góry 13.09.07, 13:23
        bardzo dobrym lekarzem jest dr Jarolim
    • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:31
      taka lista JUZ JEST!!!!!!!!!!!!!!!
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • zanetka_83 a piła?????? 05.05.06, 12:31
    • basia9955 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 05.05.06, 12:43
      Gość portalu: lilli napisał:

> Jeżeli znaciee w swoim mieście dobrego ( skutecznego, kompetentnego i
      > sympatycznego ) ginekologa podzielcie sie z innymi . Naprawde trudno o dobrego
      >
      > lekarza. Na początek czy ktoś mógłby mi polecic lekarza w Lublinie ????

Jestem dziennikarka kobiecego pisma; pisze art. o tym czy latwo jest znalezc dobrego ginekologa.
      Jezeli macie jakies doswiadczenia zwiazane z szukaniem ginekologa - piszcie prosze!

Moj adres - karkoszka.b@gjpoland.com.pl
    • lemurka3 Dr Klimczak - Luxmed 05.05.06, 13:01
      Znacie? Byłam raz i mam mieszane uczucia. Pani bardzo skrupulatna. Powiedziałam
      że planuję zajść w ciążę i dostałam skierowanie na wiele badań, jednakże pani
      wydała mi się nieco niemiła. Odbierała komórkę podczas wizyty, na moje pytanie
      jak przygotowąc sie do ciązy to włąsciwie powiedziała ze brac kwas foliowy i
      współżyć - dodam ze powiedziane z lekkim sarkazmem. Po czym zabrała sie do
      kierowania mnie na badania. Polecacie ją?
    • simmoril Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 05.05.06, 15:19
      Warszawa Dr. Niedziela, przyjmuje w Lux Medzie, m.in w klinice w al.
      Jerozolimskich.
      Fantastyczny facet konkretny rzeczowy sympatyczny miły.
      Nie dziwota ze trzeba sie zapisywać na miesiąc w przódsmile
    • Gość: aaa Łódź IP: *.toya.net.pl 05.05.06, 20:27
      dr Pawłowicz - przyjmuje w Luxmedzie
    • Gość: krakowianka prosze, piszcie miasto w temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.150.* 06.05.06, 22:36
    • Gość: warszawa!!! Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:30
      warszawa - super przesympatyczny fachowiec, cierpliwy, rzetelny, można się
      wygadać dr Kukulski - pracuje na żelaznej, tel 0 602 238 152
    • rivet Szczecin!!! 12.05.06, 08:09
      Szczerze polecam dr Sławomira Świderskiego, przyjmuje na ul. Sułkowskiego 1.
      Jest przede wszystkim bardzo kompetentny, skrupulatnie wyjaśnia wszelkie
      zawiłości kobiecego organizmu, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania
      (niekiedy samemu je uprzedzadzając wink a przy tym szalenie miły i sympatyczny smile
      • anna.belle a ginekolog-endokrynolog w Szczecinie? 24.05.06, 09:55
        polecacie kogoś sprawdzonego? mam problemy z rozregulowanymi hormonami i
        potrzebuję naprawdę dobrego specjlisty, bo dość już mam eksperymentów na żywym
        organizmie sad
        • xxx.s Re: a ginekolog-endokrynolog w Szczecinie? 26.07.06, 09:23
          Ja mam ten sam problem. Jak znajdziesz namiary na dobrego ginekologa-
          endokrynologa to będę bardzo wdzięczna za podpowiedz. Pozdrawiam.
        • Gość: ania Re: a ginekolog-endokrynolog w Szczecinie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 11:46
          witajcie mam poważny problem jestem po operacji usunięcia jajowodu i jeszcze tarczycy tak sobie mnie lekarze pozostawili na pastwę losu czy znaci może dobrego ginekologa endokrynologa który robi badania wysyła na nie a nie tylko spławia pacjentkę.Będę wdzięczna pozdrawiam serdecznie
    • Gość: pacjentka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.05.06, 16:56
      Polecam wszystkim goraco dr Wydre z Gdanska. To switny fachowiec, kompetentny
      lekarz, cieply i wrazliwy czlowiek. Lekarz z powolania.
    • asiaz28 Re: uwazajcie na Corfamed!!!!! 26.05.06, 09:36
      chodziłam tam do doktora Barcikowskiego(którego tak wychwalacie)i dr Zabielską-
      przez nich w lutym straciłam dziecko, moja szwagierka przez Corfamed o mało co
      nie poroniła 3 lata temu, mówiła zebym tam nie chodziła, powiedziałam ze jestem
      zadowolona, musiałam poronic aby przyznac jej racje!!!!!!!
      • Gość: kasia dobry ginekolog w medicocover w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:02
        Wybieram sie do medicoveru do ginekologa, znacie jakiegos dobrego, godnego
        polecenia. Szczegolnei zalezy mi na ginekologu Pani. prosze o informacje.
    • panna_joasia Wrocław 04.07.06, 16:48
      polecam panią dr Małgorzatę Płatek
      • Gość: gosia24 Re: Warszawa IP: *.orange.pl 16.07.06, 17:31
        Witam. Zostala mi polecana ta Pani ginekolog , podobno jest naprawde
        rewelacyjna, chcialalbym sie jednak zapytac moze ktos z Was korzystal z jej
        uslug i moze powiedziec o niej opinie.Dokladnie przyjmuje w gabinecie SONUS
        ul.Ładysława 8 w Warszawie.Bardzo prosze o opinie.Dziekuje.
        • Gość: aaaaaaaaaaa Re: Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 17:55
    • Gość: jmarczewska Sieradz IP: 82.177.46.* 26.07.06, 10:28
      Gorąco polecam p. dra Tomasza Błasiaka. Jest to bardzo dobry lekarz,
      kompetentny w swoim zawodzie, rzeczowo informuje o stanie zdrowia swojej
      pacjentki i zawsze Ci pomoże. Jeszcze raz wszystkim kobietom polecam a Panu
      Doktorowi dziękuję za opiekę w trudnych dla mnie chwilach!!!!
      • barbie88 Re: czestochowa 26.07.06, 11:00
        ja polecam mila dr Krystyne Witkowska.
    • usmiech35 Dr Dziedzic 28.08.06, 07:41
      Czy ktoras z was moze cos powiedziec o tej Pani Dr.Wiem ze jej syn tez gdzies
      przyjmuje,czy wiadomo gdzie?
      dziekuje za informacje
    • niko161 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 31.08.06, 11:33
      Lublin - rewelacyjna jest dr Połuszejko-Kamińska ze Staszica - kompetentna,
      rzeczowa, bardzo ciepła i w sytuacjach stresowych taka - kojąca... Delikatna w
      badaniu, elestyczna jesli chodzi o godziny przyjęć - przyjmuje w Lublinie w
      LuxMedzie, TopMedicalu - ma też swoją prywatną praktykę...(dane przez priv). A
      na NFZ w przyszpitalnej przychodni (chyba we wtorki). POLECAM GORĄCO!!!!
      Doprowadziłą do szczęśliwego końca moją ciążę a i kolejną, jesli będzie,
      powierzę jej z czystym sumieniem!!!! Trafiłam do niej w trzecim miesiacu ciąży
      po nie najlepszych doświadczeniach z dr Kaminska (nomen omen) z Biernackiego
      (tam musiałam się upominać o badania "Pani doktor - może zrobiłybyśmy jakieś
      badania" - mówię o podstawowych - morfologiii i badaniach moczu, "Pani doktor
      11 tydzień - może USG pora zrobić...?" - i pani doktor zrobiła przez powłoki
      brzuszne i powiedziała ze dziecko ma dwie rece, dwie nogi, bijące serce i mam
      się cieszyć, bo wiedza medyczna na tę chwilę tyle pozwala zobaczyć...
      Moja "ksiązkowa" wiedza świadczyła o czymś innym... Prof. Wieczorek
      (TOPMEDICAL - Lublin) w badaniu dopochwowym policzył dziecku wszystkie palce i
      kręgi w kregosłupie...). I te kolejki w prywatnej przychodni - pani doktor
      spóźnia się godzine (to już norma...). Zdarzała się mi mieć 47 i ponad 60
      numerek (godz.21:30 - czy ona ze zmeczenia nie mogła czegoś przeoczyć...)
      • Gość: maria1988.maria Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.dot-com.net.pl 15.06.08, 17:53
        Jeśli chodzi o region Biłgoraja to tylko dr Henryk Dyś. Nie dość, że jest bardzo dobrym lekarzem to w dodatku jest przesympatycznym człowiekiem, który odpowiada na karzde pytanie i traktuje kobietę poważnie . Poroniłam i miałam kontakt z wieloma "specjalistami" począwszy od profesorów, a skonczywszy na innych debilach... Prowadził moją bardzo trudną ciążę z doskonałym rezultatem. W każdej chwili mogłam zadzwonić i rozwiać wszelkie wątpliwości.
    • Gość: Meg TARNOW IP: *.server.ntli.net 31.08.06, 22:13
      Z czystym sumieniem polecam dr Janosza przyjmuje chyba na ul szewskiej w
      tarnowie przecznica od narutowicza.Bardzo rzeczowy i kompetetnysmile
      • Gość: Zagubiona Elbląg?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.09.06, 14:26
        Proszę o nazwisko dobrego lekarza w Elblągu, ewentualanie adresu...
      • Gość: Ona Elbląg IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.09.06, 14:27
        Jakiego lekarza możecie polecic w elblagu?
        • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Elbląg IP: 81.15.223.* 08.09.06, 14:48

• Gość: bbbbbbbb Re: Elbląg IP: 81.15.223.* 08.09.06, 14:49
    • Gość: gocha Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.chello.pl 25.11.06, 01:40
      Strzeżcie się Centrum Medycznego "LIM"
      • Gość: ula Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:24
        dlaczego .. napisz dlaczego
    • Gość: monika Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.lublin.mm.pl 26.11.06, 18:31
      Tylko dr Dariusz Swatowski!!! Przyjmuje w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej i w
      szpitalu na Staszica. Dokładny, konkretny, wszystko wyjaśnia. Żaden inny.
      Poroniłam i miałam kontakt z wieloma "specjalistami" począwszy od profesorów, a
      skonczywszy na innych debilach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka