Gość: milena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:51 Moze wydam Wam sie jakas glupia,ale od jakiegos czasu mam bialy nalot na tylnej czesci jezyka.Nie wiem czym to jest spowodowane? Wy tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Jezyk 22.06.05, 09:54 nie wydajesz nam sie jakaś głupia nalot na języku bywa oznaką choroby, m.in. kłopotów z trawieniem, czyli refluksu Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Jezyk 22.06.05, 14:44 Wystosuj na forum medycyna naturalna (na prywatnych) post do Teresy - zna się mocno na medycnie chińskiej, a jedną z podstawowych metod diagnostycznych tej medycyny jest obejrzenie języka. Cuda wianki można z tego wyczytać, od problemów z płucami po serce. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta_k Re: Jezyk IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 22.06.05, 14:58 ja tez mam biały język - refluksu brak, grzybicy przewodu pokarmowego brak, smarowanie szałwia i łykanie witaminy pp - zero efektu, próchnicy zebów tez nie mam, a moja gastrolog rozkłada ręce bo nie może dojść czemu mam biały język i czerniejącą szczoteczke do zębów. niedługo idę na testy alergiczne bo może jest to wynik alergii pokarmowej - poczekam i zobacze coz tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś