diablica_w_ciele_aniola 25.06.05, 13:21 co brac aby byl mniejszy katar bylam wapno, witamine C bo juz nic nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: katar:( 25.06.05, 13:24 jest takie przysłowie: leczony katar trwa tydzien a nie leczony 7dni u mnie zawsze sie sprawdza, moze wez jakies krople do nosa? xylometazolin (ok 4zł bez recepty) albo jakies inne co reklamuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti22 Re: katar:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:09 ja tez mam katar od okolo 3 tygodni-nie wiem moze to sienny...biore zestaw witamin valwit..ponadto tabeltki na wzmocenie wlosow paznokci,,co jeszcze lykac? wydaje mi sie ze to dobry zastrzyk witamin i katarku dawno nie powinno byc wkoncze sie chyba(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Re: katar:( IP: *.devs.futuro.pl 25.06.05, 14:19 Idźcie dziewczyny do lekarza, jeżeli jest to katar alergiczny, a o tej porze roku to bardzo prawdopodobne, to żadne witaminy ani przypadkowe krople do nosa nie pomogą (krople mogą nawet zaszkodzić). Lekarz przepisze Wam tabletki przeciwalergiczne, specjalne krople do nosa i ewentualnie do oczu. Zaobserwujcie kiedy najbardziej kichacie, jeżeli na dworze w słoneczny, wietrzny dzien, a mniej w domu czy w deszcz to pewnie alergia na jakies pyłki. Bardzo duzo ludzi na to cierpi i to wymaga leczenia. Po co tak cierpiec lepiej iść do lekarza i wziąc skuteczne leki, wiem cos o tym. Odpowiedz Link Zgłoś