Gość: aga IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 13.07.05, 09:12 Czy znacie naprawdę dobrego ortopedę w Rzeszowie. Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś był i może polecić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sloncejasne Re: Ortopeda w Rzeszowie IP: *.com 13.07.05, 09:47 ORTOPEDA DLA DOROSŁYCH CZY DZIECI---!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
99maja Re: Ortopeda w Rzeszowie 13.07.05, 10:49 Przepraszam nie napisałam dla dorosłych a konkretnie dla mnie 25 lat. Problemy z kręgosłupem, słyszałam, że ortopeda może pomóc, bo lekarz od tych spraw nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwinek Re: Ortopeda w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:44 Witam, Jezeli potrzebujesz dobrego ortopedy a do tego specjalisty od chorob kregoslupa to goraco polecam doktora Kłapcia (ortopeda-traumatolog). Z tego co wiem kiedys operowal w Rzeszowie, a na pewno pracuje i operuje w Lublinie. Od 12 lat mam powazne problemy z kregoslupem. Doktor Kłapeć jest jedynym specjalista, ktoremu w pelni ufam i zawsze ma czas dla swoich pacjentow! Jestem pod jego opieka od 2 lat, za miesiac mam kolejna operacje... i nie mam zadnych watpliwosci czy powinnam sie jej poddac!!! Odpowiedz Link Zgłoś