Dodaj do ulubionych

skad ta krew?

23.07.05, 14:01
hej
czy mozecie mi wyjasnic, i mam nadzieje uspokoic, skad wziela sie krew ktora
ze mnie poleciala? a bylo to tak (przepraszam tu musi nastapic dosc intymny
opis): moj chlopak wlozyl mi do pochwy dwa palce i dosc intensywnie nimi
ruszal, w pewnym momencie zobaczyl na rekach krew. biore pigulki, wszystko
dzialo sie w czw, czyli moj ostatni dzien pigulek (21 pigulka), regulon, czyli
pt to moj pierwszy dzien ebz tabletki, przewaznie w pon dostaje okres. i teraz
moje pytania:
a) co to byla za krew? czy po prostu on niejako mechanicznie zluscil mi troche
sluz okresowy (pzryznam sie ze tu klania sie nieuwazanie na lekcjach biologii,
ale teraz sie doksztalce, wczoraj wieczorem wrocilam z wakacji, w najblizeszej
wolnej chwili przewrtuje internet)
b)czy mogl mi cos uszkodzic? w owej chwili namietnosci wkladal palce tak
gleboko jak tylko mogl
dziekuje za pomoc
kamila
ps aha, zcasem gdy sie kocham to mam wrazenie ze leci ze mnie tak delikatnie
krew, ale doslownie 2 kropelki, mam rpoblemy z grzybica, wiec tlumacze sobie
ze to od otarcia naskorka, ale moze to to samo, tylko tym razem zpstalo
podraznione przez paznokcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mis z okienka Re: skad ta krew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:13
      Śluz okresowy?
      Czy tak nazywasz błonę śluzową, która się złuszcza w czasie okresu?
      Aż tak nie uważałas na biologii, że nie wiesz, ze musiałby wsadzić ci palce
      przez szyjkę do do macicy?
      Proponuje solidny dokształt, może jakaś ksiazka o zdrowiu kobiety. I obcinanie
      paznokci partnerowi w ramach gry wstepnej.
    • Gość: anka Re: skad ta krew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:15
      dostałaś okres
      albo facet miał za długie paznokcie
      bo długość palców nawet gdyby był pianistą nie ma znaczenia
    • Gość: emmm Re: skad ta krew? IP: 82.160.22.* 23.07.05, 14:28
      mam to samo. ostatnio kilka dni przed okresem po pettingu na bieliznie mialam 2 kropelki krwi (byla brazowa, ale odkrylam to odpiero kilka godzin po pieszczotach). myslę, ze to przez niedelikatnosc i paznokcie, a poza tym przed okresem wszystko jest bardziej wrazliwe i ukrwione (ja juz wtedy bylam obolala przed okresem-mam okropne PMSy).
    • kamaoka Re: skad ta krew? 23.07.05, 16:49
      dfziekuje za odpowiedzi
      tak, sluzem okresowym nazwlama blone sluzowa i tez wydawalo mi sie ze musialby
      wsadzic te palce az do macicy, bo wiem ze to stamtad ona sie zluszcza, ale
      doksztalcenie mi sie przyda (choc ten pomysl ze sluzem wzial sie stad ze bardzo
      sie zdenerwowalam i probowalam cos wymyslic aby sie uspokoic, nie mialam dostepu
      do netu)
      ha! wiec to faktycznie byly paznokcie, ktore podraznily skore, z jednej strony
      bylam zbyt podniecona zeby patrzec na jego palce, a z drugiej strony wydawalo mi
      sie ze nie musze mowic o takich rzeczach (moj blad(?), poprzedneimu powiedzialam
      i bylo w porzadku zawsze), no nic, ale ma anuczke, mocno sie przestraszyl bo ja
      juz mu wyoczulam wizje bezplodnosci (choc jestem swiadoma ze predzej dorobie sie
      jej w inny sposobsuspicious),
      zatem nie stalo sie nic groznego, prawda?
      jesczze raz dziekuje i pozdrawiam
      kamila
      • Gość: krysica Re: skad ta krew? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:00

Odpowiadasz na :

kamaoka napisała:

Ty w koncu sie nabawisz choroby.Idz lepiej do lekarza bo takie podplamianie przy
        stosunku nie wróży nic dobrego.

A jak juz tak lubisz te wkładania palcy to kup facetom rekawiczki jednorazowe.

• Gość: kamaoak Re: skad ta krew? IP: 217.98.101.* 23.07.05, 21:30
          bylam u lekarza
          a erszta wypwoiedzi ejst wulgarna, masz jakies kompleksy?
          • Gość: krysica Re: skad ta krew? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:33
            Gość portalu: kamaoak

I to to ma jescze cos do powiedzenia.
            • Gość: emmmmm Re: skad ta krew? IP: 82.160.22.* 23.07.05, 22:42
              Kamaoak, bylas u lekarza?
              czyli to od paznokci?
              ja tez sie na sile uspokajaalm<lol>
              • Gość: berta Re: skad ta krew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 01:10
                ja tak mialam dwa razy po stosunku. poszlam do gina i powiedzial, ze w srodku
                wszystko ok, moze jakies obtarcie bylo. po drugim razie poszlam do innego gina.
                szyjka ok, nie ma nadzerek, zrobila cytologir i podczas pobierani apatyczkiem
                znow krew. opcje sa dwie: albo zla krzepliwosc krwi, albo cukrzyca - jeszcze
                nie wiem, bo jestem na etapie badan
                • kamaoka Re: skad ta krew? 24.07.05, 11:43
                  nie bylma teraz u gin, nie mam mozliwosci
                  ale bylam wczesniej, dgy elczylam wlansie owa grzybice - wyleczylam, mialam
                  robiona cytologie, wyszla I gr (az mnie zamurowalo jak sie dowiedzialam, ale
                  mysle ze tylko dlatego tak bylo ze badanie mialam niemalze zaraz po zakonczeniu
                  kuracji, bo oczywiscie po tyg dolegliwosci wrocily, ale ja chodze do gin w
                  przychodni, w miescie gdzie studiuje, akurat wyjezdzalam), takze nie mam nadzerki
                  hmm...myslisz ze to zla krzepliowsc krwi? jakos nigdy nie mialam z tym
                  problemow, ale wiaodmo, tabletki przez 3 lata moga zrobic swoje, a cukrzyca nie,
                  dziadek byl co prawda cukrzykiem, ale mama nas bada i ostatnie badanie (2
                  miesiace temu) bylow szystko w normie
                  co do reszty wypowiedzi - moja jedyna watpliowsc teraz to czy mogl mi cos
                  uszkodzic, pozostale komentarze sa nie na temat i co do ostatnije wypowiedzi to
                  ten facet nie ranil mnie w moim najintymniejszym miejscu ebz mojej zgody, nie
                  bolalo mnie to, wiec pod tym zgledem nie stalo sie nic groznego, urazu nie mamsuspicious
                  • Gość: emmmmm Re: skad ta krew? IP: 82.160.22.* 24.07.05, 12:20
                    kamaoka,
                    dziekuje Ci za ten watek, lepiej mi, ze nie tylko ja tak mamsmile. mysle, ze to nic powaznego- tam jestesmy baaaardzo delikatne i krwipne (sama nieraz sie zranilam paznokciem podczas wkladania tamponu).
                    • kamaoka Re: skad ta krew? 24.07.05, 21:40
                      nie ma sprawysmile
                      mysle ze albo faktycznie jestesmy baardzo delikatne, albo to bylo spowodowane
                      moja ekstra wrazliwoscia przed okresem, albo to jest cos z ta grzybica i na to
                      stawiam w sumie najbardziej, nie wiem jak jest u ciebie, czy etz cie meczy ta
                      okropna przypadlosc, niemniej jednak chlopak dostal nauczke (mysle ze mozna mu
                      wybaczyc, ejstesmy ejscze mlodzismile i teraz bedzie uwazalsmile
                      pozdrawiam
                      kama
                      • Gość: emmmmm Re: skad ta krew? IP: 82.160.22.* 24.07.05, 22:47
                        ja mam ZAWSZE grzybice przed okresem.
                        dlugo to leczylam,ale kilka dni przed okresem zawsze wraca,wiec moze to przez to.
                        oj, przeciez chlopak nie chcial zlewink.
                        pozdrawiam!
                        • Gość: anka Re: skad ta krew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:21
                          Gość portalu: emmmmm napisał(a):
                          ja mam ZAWSZE grzybice przed okresem.

czy możesz to rozwinąć?
                          • kamaoka Re: skad ta krew? 25.07.05, 23:16
                            ja tez!!! chocby nawet zdazyl sie meisiac w miare "czysty" i nie ma syt ktora
                            oglaby sprowokowac grzybice, np. nie kocham sie przed okresem, to ona i tak
                            ejst... no a do etgo jak wezme antybiotyk to koniec, ostatnio tak sie wlansie
                            zalatwilam...bo glupia zapomnialam kupic lacidofil (zdaje sie to sie bierze gdy
                            pzryjmuje sie natybiotyki zeby utzrymac dobra flore bakteryjna, powinanm o tym
                            pameitac bo mam chory zoladek, ale wtedy zlekcewazylam i miaaml za swoje...)
                            takze ja tez ma ostry nawrot przed okresem neistetysad
                            • Gość: emmmmm Re: skad ta krew? IP: 82.160.22.* 25.07.05, 23:36
                              zawsze przed okresem mam nawrot grzybucy- nie mam pojecia czemusad. zawsze kilka dni przd biore profilaktycznie laktovaginol,ale nie zawsze dziala. po antybiotyku to juz w ogole sajgon! a lacidofil i tak kiepsko dziala,jesli chodzi o te sprawysmile
                              • kamaoka Re: skad ta krew? 26.07.05, 13:03
                                czytalam i zdaje mi sie ktos mi to mowil, tak po prostu jest, przed okresem
                                czesto zdarza sie grzybica, ale skad ja to wiem, nie mam poejcia, po prostu to
                                wiemsmile
                                i musze nauczyc sie z tym zyc, bo moja mama tez to miala non stop, choc jak
                                teraz przestala brac pigulki to mowi ze jak reka odjal, takze ja tez mysle ze mi
                                pigulki wybitnie "pomagaja" w tych sprawach, tzn taka ich wlasciwosc, ale nie
                                odstawie na arzie...choc moze kto wie, musze to przeanalizowacsmile
                                • Gość: emmmmm Re: skad ta krew? IP: 82.160.22.* 26.07.05, 23:10
                                  u mnie to tez genetyczniesmile
                                  i tez skad slyszalam,ze tak juz jest przed okresem- a wiec standard.
                                  mam nadzieje,ze kiedys to sie zmieni, a na razie przywyklam do tegosmile
                                  • kamaoka Re: skad ta krew? 26.07.05, 23:29
                                    no wlasnie, ja tez przywyklam, bo gdybym rzeczywiscie miala nie dopuszczac
                                    chlopaka do siebei wetdy gdy mam grzybice to..stalby sie on zbednyuncertain musze
                                    nauczyc sie ztym zyc dopki jestem zdecydowana na pigulki, bo na litosc boska,
                                    wyleczylam to cholerstow miesiac temu, globulkami za 40zlsuspicious, byla ta dytlogia,
                                    pierwsza grupa, a co bylo tydzien pozniej???...no nic, teraz znow zawalcze
                                    pewnie, ale na razie msuze z tym zyc, pamietam zreszta przeboje mojej mamy, a
                                    musze przyznac ze opd wzgledem lecznia tego byla bardziej cierpliwa i wytrwala
                                    niz ja...
                                  • Gość: z Re: skad ta krew? IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 02:42
                                    zmienia sie ph środowiska i wtedy śluzówka narazona jest bardziej na infekcję.
                                    • Gość: kamaoka Re: skad ta krew? IP: 217.98.101.* 27.07.05, 23:29
                                      oo, to wlasnie to, dziekujesmile
      • Gość: malinka Re: skad ta krew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:14
        zatem nie stalo sie nic groznego, prawda?

NIC GROŹNEGO?
        facet rani cie w najdelikatniejszym miejscu kobiety!
    • elutka_111 Re: skad ta krew? 26.07.05, 00:59
      A dlaczego Ty wiedzxąc, że masz grzybka pozwalasz mu się tam dotykać ??? jak ja
      mialam to tam było zamknięte!!!smile dla jego i mojego bezpieczeństwa.
    • Gość: ankamaria Re: skad ta krew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:06
      Ne rozumiem jak możesz miec orgazm jak sadze od takiego agresywnego grzebania w
      pochwie. Czy nie lepiej gdyby ci delikatnie muskal łechtaczke i wejscie do
      pochwy? Wtedy bedziesz miala cipke cała, nirepokaleczoną ..
      • kamaoka Re: skad ta krew? 28.07.05, 14:27
        haha, czy ja mowie ze ja mialam orgazm??? bylo mi przyjemnie, ale to orgazmem
        sie nei skonczylo, bo nie mialo, gra wstepna tzwsuspicious
        brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem i "tylko to co mi pasuje jest
        najlepsze dla wszystkich" tongue_out
        • Gość: haha Re: skad ta krew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:45
          zdumiewajace jak baby potrafia byc glupie!faktycznie nie macie nic do
          roboty.wiedza z was az kipi.obrzydliwe i niesmaczne!
          • kamaoka Re: skad ta krew? 29.07.05, 12:59
            no to ty chyba tez nie masz co robic skoro odpisujesz na posty nie wnoszac nic
            do dyskusji na zadany temat, brawo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka