Dodaj do ulubionych

PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:38
Jutro pierwszy raz ide do ginekologa...czego powinnam sie spodziewac podczas
takiej wizyty i jakie pytania moze mi zadac pani ginekolog???
bardzo prosze o kazde rady, bo szczerze mówiac to sie troche boje...
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:42
      www.pierwszawizyta.pl
    • Gość: ela Re: PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:44
      bać się trochę a krzyczeć i wołać "POMOCY!" to jest różnica

PS myślałam,że zrobił ci coś strasznego...
      • Gość: zuza Re: PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:46
        bo tu jest taka maniera
        "mam pryszcza , błagam pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
        • Gość: ela Re: PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:53
          no wiesz,pryszcz rozumiem - to cholernie ważna sprawa
          ale tu przestraszyłam się,że swój pierwszy raz przeżyła z ginekologiem wink
          • Gość: zuza Re: PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:11
            wink
            przynajmniej doświadczony wink

PS no dobra, zeby tak calkiem nie zmieniac tematu
            lekarz spyta cie o date ostatniej miesiaczki, dlugosc cykli, obfitość, kiedy
            zaczelas miesiaczkowac
            • Gość: karolinn Re: PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:19
              dziekitongue_out
    • Gość: Zuza Re: PIERWSZY RAZ U GINEKOLOGA!!!!POMOCY! IP: *.chello.pl 10.08.05, 22:04
      Ja bylam w takiej sytuacji miesiac temu.Bylam glupia ze tak późno poszlam.
      Badanie nic nie boli, moja lekarka badanie przeprowadzila delikatnie, zbadala
      piersi, mialam jeszcze robione usg,rozluźnila atmosfere poprzez konwersacje
      oczywiscie na temat zdrowia.Bardzo wazne zeby lekarz zbadał Tobie
      piersi.Wyszlam zadowolona.Ważne zebys na początku powiedziala ze to jest Twoja
      pierwsza wizyta u ginekologa i czy jestes dziewica czy nie (bo inaczej
      bada).Pozdrawiam Zuza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka