Dodaj do ulubionych

torbiele w piersi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:51
zrobiłam ostatnio USG i mam 2 torbiele w piersi, kobieta robiąca badanie, była
niemiła i nie wyjaśniła mi co i jak, na opisie mam tylko ze są 2 torbiele 3 i
2 mm.
Możecie mi coś doradzić, wizytę u gina mam za 3 tyg, a do tej pory zwariuję z
niepewności.
Obserwuj wątek
    • fraaszka Re: torbiele w piersi 18.09.05, 10:00
      tu nic innego nie można doradzić oprócz wizyty u lekarza
      ale nie martw się na zapas wink
      www.pfm.pl/u235/navi/199433
    • bardu Re: torbiele w piersi 18.09.05, 10:13
      Nie martw się. Torbiele nie są groźne, trzeba tylko je monitorować (jak często
      lekarz powinien zdecydować). Ja mam torbiele już pewnie z 15 lat i nic się złego
      nie dzieje. Czasem są dwie, czasem jegna - raz mniejsze raz większe - taka to
      uroda torbieli, że mogą się pojawić w ciągu bardzo krótkiego czasu ale mogą też
      zniknąć. Spokojnie więc czekaj na wizytę - naprawdę nie ma się czym martwić.
    • Gość: finezja Re: torbiele w piersi IP: *.chello.pl 18.09.05, 10:25
      kobieta robiąca badanie to na 100% lekarzsmile, mnie w takiej samej sytuacji
      lekarka wyjaśniła,że 50% kobiet ma takie sutki, wcale mnie to nie pocieszyło,
      od tamtej pory upłynęło sporo czasu a przyczyn powstawania torbieli nie poznanosad
      zapewne na wizycie u gina zleci ci leczenie hormonalne, ja dostałam primolut-nor
      • Gość: iza Re: torbiele w piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:50
        tak tylko ja juz biore logest, wiem ze USG robił lekarz, ale mogla mi cokolwiek
        doradzic, a ona na moje pytania zbyła mnie ""proszę pani, ja nie jestem pani
        ginekologiem i nie musze na nic odpowiadac"

dodam tylko ze nic nie boli i ze palcami nie wyczuwam tych torbieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka