Gość: saas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:20 meczy mnie niemily zapach z ust,nie wiem co mam zrobic. ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.c Re: niemily zapach z ust 24.09.05, 21:05 Jeżeli ząbki wyleczone, to może być problem gastryczny. Moze to by pomogło: www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/products_id/172 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: niemily zapach z ust IP: *.dolsat.pl 24.09.05, 21:34 joanna.c napisała: > Jeżeli ząbki wyleczone, to może być problem gastryczny. w moim przypdku próchnicy nie ma, zeby wyleczone, laryngolog nie stwierdził nieprawidlowości, gastroskopia ok, brak helicobacter i grzybicy przewodu pokarmowego czyli od strony gastrologicznej jestem zdrowa, zęby myje pare razy dziennie, żuje gumę i ona mnie ratuje gdy jestem poza domem, unikiam jedzenia potraw po których może taki zapach sie wydzielac np ryby, czosnek, cebula i inne i szczerze mówiąc nie wiem jaka jeszcze może być tego przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: niemily zapach z ust 24.09.05, 22:06 jesli dbasz o to tak jak piszesz to podejrzewam ze poprostu jestes na tym punkcie przewrazliwona bo nie ma juz chyba zadnej mozliwej przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: niemily zapach z ust IP: *.dolsat.pl 24.09.05, 22:47 nawet nie przyszło mi to do głowy i możliwe że tak jest - dzięki za sugestie ale swoja drogą moja lekarka nadal nie może rozwikłać zagadki czemu mam biały język i że tak powiem żółtą szczoteczkę do zębów (po ok 2 miesiącach robi się żółta potem czernieje) aha i alergii pokarmowej też nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mena Re: niemily zapach z ust IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.09.05, 22:16 Jeśli nie masz wzdęc,nie masz bólów przewodu pokarmowego to nie przejmuj się byc może od zębów,ale jeśli masz choc by i wzdęcia idz do gastrologa niech zrobi ci gastroskopię.Najprawdopodobniej możesz miec refluks. Odpowiedz Link Zgłoś