Gość: mila IP: 5.6.2D* / 194.205.246.* 29.09.05, 16:44 czy lactovaginal mozna stosowac profilaktycznie ?? zeby sie nie nabawic nadzerki?jesli tak to jak czesto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: nadzerka a lactovaginal IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:32 a dlaczego myślisz że nadżerka może zrobic sie od lactovaginalu,wiesz ja kiedyś też tak pomyślałam ,bo to przecież kapsułka ,a moja znajoma kiedyś jak łykała antybiotyk właśnie w kapsułce ,gdzieś jej stanęła i zrobiła jej się właśnie ranka w przewodzie pokarmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nadzerka a lactovaginal IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 29.09.05, 17:34 Laktovaginal można stosować codziennie. Są to pałeczki kwasu mlekowego, które mają za zadanie utrzymanie kwaśnego odczynu w pochwie. Przy takim odczynie nie dochodzi do stanów zapalnych. Dlatego Laktovaginal jest polecany dla kobiet, któr chodzą na basen, czy często korzystają z publicznej toalety, no ale nie tylko dla nich.Czy mogą zapobiedz nadżerce...nie wiem. Na pewno pomagają zabezpieczyć się przed stanami zapalnymi. Ale nadżerka moze powstać mimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: nadzerka a lactovaginal IP: 5.6.2D* / 194.205.246.* 29.09.05, 17:37 dzieki )pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: nadzerka a lactovaginal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 17:31 ja mam nadrzerka i mi gin to przepisał hmm Odpowiedz Link Zgłoś