Dodaj do ulubionych

nadzerka a lactovaginal

IP: 5.6.2D* / 194.205.246.* 29.09.05, 16:44
czy lactovaginal mozna stosowac profilaktycznie ?? zeby sie nie nabawic
nadzerki?jesli tak to jak czesto?
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: nadzerka a lactovaginal IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:32
      a dlaczego myślisz że nadżerka może zrobic sie od lactovaginalu,wiesz ja kiedyś
      też tak pomyślałam ,bo to przecież kapsułka ,a moja znajoma kiedyś jak łykała
      antybiotyk właśnie w kapsułce ,gdzieś jej stanęła i zrobiła jej się właśnie
      ranka w przewodzie pokarmowym.
    • Gość: gość Re: nadzerka a lactovaginal IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 29.09.05, 17:34
      Laktovaginal można stosować codziennie. Są to pałeczki kwasu mlekowego, które
      mają za zadanie utrzymanie kwaśnego odczynu w pochwie. Przy takim odczynie nie
      dochodzi do stanów zapalnych. Dlatego Laktovaginal jest polecany dla kobiet,
      któr chodzą na basen, czy często korzystają z publicznej toalety, no ale nie
      tylko dla nich.Czy mogą zapobiedz nadżerce...nie wiem. Na pewno pomagają
      zabezpieczyć się przed stanami zapalnymi. Ale nadżerka moze powstać mimo to.
      • Gość: mila Re: nadzerka a lactovaginal IP: 5.6.2D* / 194.205.246.* 29.09.05, 17:37
        dzieki smile)pozdrawiam
        • Gość: h Re: nadzerka a lactovaginal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 17:31
          ja mam nadrzerka i mi gin to przepisał indifferent hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka