katarina1976 19.10.05, 22:20 mam pytanie czy ktoś wie jak przytyć???Pomyslicie że jestem chora ale przy 1,65 waże 50 kg. ,a to trochę za mało.Nadmieniam że mam POC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f_emmefatale Re: chciałabym przytyc-POMOCY IP: 83.168.96.* 19.10.05, 22:28 Ja mam 175,19lat i waze 45 kilo i obwod pod nadgarstkiem rowny 13cm. Kiedy bylam w 5 klasie poodstawowki wazylam 18 a jak sie urodzilam to 3500gram. Mam strasznie szybka przemiane materii i jak cos zjem to zaraz musze do lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: chciałabym przytyc-POMOCY 20.10.05, 12:39 Ja tez mam taki problem własciwie to jest to straszne. 163 cm i 43 kg. Koszmarne jest kupowanie ciuchów bo czasami rozmiar XS okazuje sie za duzy. Juz przechodziłam jedzenie wszystkiego to wylądowała u lekarza z zatruciem. Okazuje sie że mam wrazliwy zołądek. Gdyby ktos mógł nam cos doradzić, pliiiizzz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: chciałabym przytyc-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:25 Ja mam 158 cm i ważę 41- 43 kg i nie czuję się z tym źle, oczywiście nie odchudzam się, taka po prostu moja uroda. Mój facet ma przynajmniej silę nosić mnie na baranach, Odpowiedz Link Zgłoś
anita_bm Re: chciałabym przytyc-POMOCY 20.10.05, 22:52 Do 25 roku życia byłam chuda - w porywach ważyłam 50kg, mam 167cm wzrostu. Kiedyś zaczęłam kupować słodkie maślane bułki (spróbowałam od siostry i zasmakowały mi)... I wiecie, że od nich przytyłam a nie planowałam tego. Nie jadłam ich po to, by przytyć. Zresztą nieraz raczyłam się słodyczami i różnymi innymi smakołykami - mogłam sobie na to pozwolić z racji wagi i nigdy nie udało mi się przytyć. A tu proszę. Nie wiem, czy to bułki, czy może wiek, ale po 3 miesiącach ważyłam 55kg. Ważyłam też i 61kg - obiadki teściowej, gdy jeszcze z Nią mieszkaliśmy. Obecna moja waga to 57kg. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: chciałabym przytyc-POMOCY 21.10.05, 09:20 > Nie wiem, czy to bułki, czy może wiek wiek, wiek moja droga. z upływem lat spowolnia się przemiana materii i trzeba odpokutować czekolady, pizze i makarony z sosem ja do 22 roku życia byłam chudzinka, potem mi przybyło. zbiegło się to w czasie z pójściem do pracy i zarabianiem własnych pieniędzy - wreszcie mogłam kupić do jedzenia to co chciałam, tyle ile chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś