Dodaj do ulubionych

chciałabym przytyc-POMOCY

19.10.05, 22:20
mam pytanie czy ktoś wie jak przytyć???Pomyslicie że jestem chora ale przy
1,65 waże 50 kg. ,a to trochę za mało.Nadmieniam że mam POC
Obserwuj wątek
    • Gość: f_emmefatale Re: chciałabym przytyc-POMOCY IP: 83.168.96.* 19.10.05, 22:28
      Ja mam 175,19lat i waze 45 kilo i obwod pod nadgarstkiem rowny 13cm. Kiedy
      bylam w 5 klasie poodstawowki wazylam 18 a jak sie urodzilam to 3500gram. Mam
      strasznie szybka przemiane materii i jak cos zjem to zaraz musze do lazienki.
    • kret07 Re: chciałabym przytyc-POMOCY 20.10.05, 12:39
      Ja tez mam taki problem własciwie to jest to straszne.
      163 cm i 43 kg. Koszmarne jest kupowanie ciuchów bo czasami rozmiar XS okazuje
      sie za duzy. Juz przechodziłam jedzenie wszystkiego to wylądowała u lekarza z
      zatruciem. Okazuje sie że mam wrazliwy zołądek.
      Gdyby ktos mógł nam cos doradzić, pliiiizzz?
      • Gość: K Re: chciałabym przytyc-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:25
        Ja mam 158 cm i ważę 41- 43 kg i nie czuję się z tym źle, oczywiście nie
        odchudzam się, taka po prostu moja uroda. Mój facet ma przynajmniej silę nosić
        mnie na baranach, wink
        • anita_bm Re: chciałabym przytyc-POMOCY 20.10.05, 22:52
          Do 25 roku życia byłam chuda - w porywach ważyłam 50kg, mam 167cm wzrostu.
          Kiedyś zaczęłam kupować słodkie maślane bułki (spróbowałam od siostry i
          zasmakowały mi)... I wiecie, że od nich przytyłam a nie planowałam tego. Nie
          jadłam ich po to, by przytyć. Zresztą nieraz raczyłam się słodyczami i różnymi
          innymi smakołykami - mogłam sobie na to pozwolić z racji wagi i nigdy nie udało
          mi się przytyć. A tu proszę. Nie wiem, czy to bułki, czy może wiek, ale po 3
          miesiącach ważyłam 55kg. Ważyłam też i 61kg - obiadki teściowej, gdy jeszcze z
          Nią mieszkaliśmysmile. Obecna moja waga to 57kg.
          • lilith76 Re: chciałabym przytyc-POMOCY 21.10.05, 09:20
            > Nie wiem, czy to bułki, czy może wiek

wiek, wiek moja droga. z upływem lat spowolnia się przemiana materii i trzeba
            odpokutować czekolady, pizze i makarony z sosem smile
            ja do 22 roku życia byłam chudzinka, potem mi przybyło. zbiegło się to w czasie
            z pójściem do pracy i zarabianiem własnych pieniędzy - wreszcie mogłam kupić do
            jedzenia to co chciałam, tyle ile chciałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka