Gość: klara1981 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:13 ciągle bolą mnie piersi Najpierw myślałam, ze to dlatego, ze zbliża sie okres, ale okres już dawno minął (3 tyg) a one ciagle bolą tak jak przed okresem. Jaka może być tego przyczyna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka247 Re: jaka może być przyczyna? 21.10.05, 10:21 a bierzesz tabletki antykoncepcyjne?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jaka może być przyczyna? 21.10.05, 10:29 tabletki antykoncepcyjne ciąża mimo krwawienia podwyższona prolaktyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara1981 Re: jaka może być przyczyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:24 nie biorę tabletek, w ciazy też raczej nie jestem, bo zaczęły mnie boleć jeszcze przed okresem i ciągle to trwa ( Co to może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jaka może być przyczyna? 21.10.05, 14:57 w ciazy też raczej nie jestem, bo zaczęły mnie boleć > jeszcze przed okresem jeśli w ciągu ostatnich tygodni byłaś aktywna seksualnie, nawet z zabepieczeniem, to minimalne ryzyko jest. kup w aptece Mastodynon lub Castagnus (oba bez recepty, drugi tańszy) i łykaj według ulotki. jeśli ból piersi nie minie w ciągu 3-4 tygodni wybierz się do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara1981 Re: jaka może być przyczyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:09 dzięki za odpowiedź, a nie wiesz może co może powodować ten ból? Odpowiedz Link Zgłoś