Gość: AGA IP: *.litnet.osi.pl 20.11.05, 13:25 strasznie boli mnie nos u gory sadze ze to moga byc zatoki.Nie chce byc cora zalkowicie polecacie cos dobrego niedrogiego bez recepty na zatoki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: ból zatok 20.11.05, 13:31 Zatoki moga wskazywac na katar sienny,przeziebienie albo wrodzona/nabyta chorobe zatok. Nie lekcewaz tego. Ponoc na zatoki naprawde skuteczny jest ten 'Nurofen zatoki'. Zycze powrotu do zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ból zatok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:19 Kup w aptece ziolowe tabletki SINUPRET ,sa bardzo pomocne w leczeniu zatok.Dzieki nim juz dwa razy moj syn obyl sie bez antybiotyku.Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ból zatok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:39 mi pomógł ibuprom zatoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria czapka!!!! IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 20.11.05, 16:54 Jest jedno bardzo tanie i skuteczne lekarstwo na zatoki - czapka, a nie paradowanie z gola glowa zeby bron Boze misternej fryzury nie popsuc bo chlopcom sie nie bedziesz podobac. A potem najlepiej faszerowac sie tabletkami i niszczyc zoladek! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: czapka!!!! 20.11.05, 16:59 a moze ona nosila czapke? i moze wcale nie dba o fryzure? czemu od razu ja krytykujesz? zatoki mozna przeziebic nie tylko przez nienoszenie czapki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: czapka!!!! IP: *.litnet.osi.pl 20.11.05, 22:17 Agatka dzieki za obrone!!! Jeszcze dobrze zima sie nie zaczela wiec nie zaczelam nosic czapki.Kochaniutka mam 27 lat kochanegop moeza i nie przejmuje sie fryzurka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: czapka!!!! 20.11.05, 22:21 hehe... witaj rówieśnico ja tez mam męża i tyle lat, ze nie jest juz dla mnie "obciachem" noszenie czapki. sama nie cierpie z powodu zatok, ale znajomi polecają SINUPRET i IBUPROM ZATOKI. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś