marlenkamc 30.12.05, 09:22 Witam mam pytanie która z was bierze pigułki, jakie i przede wszystkim czy tyjecie po nich. Ja brałam wcześniej diane zmieniłam na yasmin bo strasznie przytułam i nic z tego dalej tyje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: Pigułki ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:45 A ja biorę rigevidon, schudłam już 3 kg i jestem przerażona, bo zanim zaczęłam brać tabletki miałam niedowage, a teraz to aż głupio wchodzić mi przy kimś na wagę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asgird Re: Pigułki ?? 30.12.05, 22:06 Ja dopiero zaczelam brac Diane i tez sie boje ze mi przybedzie. Nie wiecie moze, czy tycie po pigulkach ma jakis zwiazek z generalna sklonnoscia do tycia u danej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Pigułki ?? 30.12.05, 22:14 idz na forum ANTYKONCEPCJA: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Pigułki ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:14 Jedne tyja, inne nie- nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś