warszawianka26 26.02.06, 14:56 Ktos bral?Podobno tabletki 4 generacji, prosze napiszcie jak sie po nich czulyscie czy przytylyscie. Interesuje mnie tez czy dziala na tradzik.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Jeannine please help me!!! 26.02.06, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=32497903 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesiek Re: Jeannine please help me!!! IP: *.77.classcom.pl 27.02.06, 11:59 hej. bralam jeanine ponad rok i (subiektywnie) moge polecic. nie przytylam (po dzisiejszych hormonach raczej sie nie tyje, generalnie). na tradzik dziala, bo kiedy odstawilam, to wrocil. podobnie, okazalo sie, ze troszke powiekszaja sie piersi. specyficznym objawem bylo, ze prawie zaniklo mi krwawienie miesieczne. ginekolog powiedzial, ze to nic zlego no i oczywiscie znaczne zmniejszenie pozostalych dolegliwosci miesiaczkowych. cena troszke za wysoka, opakowanie tez niezbyt szczesliwe, ale poza tym Ok. wlasnie do nich wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia9630 Re: Jeannine please help me!!! IP: 212.106.171.* 06.03.06, 22:07 okropnosc..przytyłam po nich jakies 6 kg i pewnie nadal bym tyła gdybym ich nie odstawiła; kompletnie zanikł mi okres; piersi powiekszyły sie do rozmiaru nie bardzo odpowiadającemu mnie samej, stały sie ogromne i niekształtne; pomimo mniejszego bólu podczas okresu nie polecam,do tego częste bóle jajników..a, no i włosy, wypadały na potęgę..dziękuje..opakowanie standard,za to cena - ohohoho! regividon - polecam tani i skuteczny - ale lekarze nie chcą przepisywac nie zarabiaja na nich zbyt wiele.. pozdrawiam i życze poszukiwania dobrych dla siebie tabletek - to czasem bywa czasochłonne i "skomplikowane" ze wzgl.na różne oddziaływanie na organizm..ja Jeanine nie polecem..zreszta poszukaj informacji w internecie - końska dawka hormonów..stare po nrd-owskie tabletki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Jeannine please help me!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 07:25 ja własnie koncze pierwsze opakowanie i zmianiam je na jasmin, czuje sie po nich okropnie cała napuchłam i boli mnie brzuch, mi nie odpowiadały, mam nadzieje ze po jasmin będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka26 Re: Jeannine please help me!!! 11.03.06, 14:28 dziekuje za wasze posty i za link)) Odpowiedz Link Zgłoś