Dodaj do ulubionych

Porblemy z siusianiem

20.03.06, 12:05
Prosze o rade mam pewien problem ostatnio,zauwazłyłam ze na drugi dzien po
stosunku odczuwam straszne parcie na pęcherz i cały czs mi sei chce siku, ake
nastepnego dnia przechodzi i nie wiem czy mam jakeis zapalenie pęcherza czy
cos czy moze to z powodu spemy,a jest to strasznie denerwujące.Zaznacze ze
biore pigułki, oraz mój chłopak konczy we mnie.
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: Porblemy z siusianiem 20.03.06, 12:37
      Rób siusiu przed kochaniem i od razu po.
      Mało to romantyczne, ale może pomóc.
      • oliwia835 Re: Porblemy z siusianiem 20.03.06, 12:46
        to nie chodzi o to ze mi sie chce po stosunku tylko nastepnego dnia caly dzien
        sikam jak oszlalała i caly czas mi sie chce ....
        • lilith76 Re: Porblemy z siusianiem 20.03.06, 12:55
          może masz podrażnioną cewkę moczową, albo w czasie stosnku dostają się do
          środka jakieś bakterie. spróbuj robić siku "po" żeby wypłukać od razu, to co
          się tam dostało.
          • adrasteaa Re: Porblemy z siusianiem 20.03.06, 14:56
            Mam ten sam problem wkurzające to jest okropnie, czy twoj mocz też ma taki charakterystyczny dziwny zapach??
            • oliwia835 Re: Porblemy z siusianiem 20.03.06, 16:51
              jezeli chodzi o zapach to nei mam pojecia.A ile to u ciebie trwa u mnei narazie
              cały dzien, miłam wczesniej podobnie ale przechodzilo po parku siusianiach ale
              dzisiaj to jzu mnie to denerwuje i ma\rtwi nic nie moge przez to zrobic poniewaz
              cały czas mysle o siusianiu.Jak do jutra nie rpzejdzie to ide do gina bo \sie
              wykoncze meczy mnie to okropnie.A ajak ty masz po stosunku nastepnego dnia,a
              bierzesz pigułki,
              • adrasteaa Re: Porblemy z siusianiem 21.03.06, 07:37
                Nie biore tabletek, staram sie o dziecko, też mam problemy po seksie na nastepny dzień szczypanie i szczególnie rano czeste bieganie do toalety w ciagu dnia odbywa sie to normalnie lekki bol przy oddawaniu moczu tylko ten zapach jest jakis dziwny dzieje sie tak wtedy kiedy nie jestem w toalecie dłuzszy czas ( wiem ze to trudne do zrozumienia, ale moze Ci sie uda smilesmile )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka