Gość: ALI IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:44 Kochani na 2 tygodnie przed okresem zawsze mam bardzo wzdęty brzuvh, czy macie podobny problem. Powtarza się to cyklicznie co miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Wzdęty brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 21:21 Nie kochane tylko kochani? Skoro tak to mogę odpowiedzieć - ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wzdęty brzuch IP: *.pth0603.pth.iprimus.net.au 21.03.06, 23:58 ja mam ale ja mam endometrioze Odpowiedz Link Zgłoś
bonda2 Re: Wzdęty brzuch 17.07.06, 19:07 Ja właśnie weszłam żeby poczytać na forum czy to powód do wielkiego niepokoju... jestem przed okresem (a być może w ciąży) mam tak wzdęty brzuch że wyglądam jakbym już była conajmniej w czwartym miesiącu ciąży (moze jestem ale w pierwszym ;-])i jakbym musiala teraz go wciągnąć to był by problem, mam też endometriozę tak jak ty Olu ;-((( PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wzdęty brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:44 a slyszalas moze o tym, ze przed okresem organizm kobiety zatrzymuje wode, co czesto bywa przyczyną wszelkiego rodzeju wzdęć, opuchnięcia, czy zwyklego wygladania na grubszą, niż się jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: Wzdęty brzuch 22.03.06, 08:59 sproboj wziasc sobie no-spe.to nie bedziesz taka wzdeta Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Wzdęty brzuch 22.03.06, 09:22 mam podobnie. picie dużej ilości wody nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Wzdęty brzuch 22.03.06, 09:28 Ja wiem z doswiadczenia ze na wzdety brzuch NIEZAWODNYM lekarstwem jest bieganie, polgodzinny marsz raznym pospiesznym krokiem, albo sesja aerobiku Ale do tego trzeba czasu i ochoty. Ja np. ostatnio cos nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Wzdęty brzuch IP: 89.171.71.* 18.07.06, 10:44 Ja mam tak co miesiąc, męczę się straszliwie - wzdęty brzuch, powiększone obolałe piersi, drażliwość i wogóle czuje się jak napompowana. Zwykłe "napięcie przedmiesiączkowe" z tym że jedne kobietki bardziej je odczuwają a drugie mniej. Być kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś