Dodaj do ulubionych

Okres po tabletakach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:35
Biorę pierwszą tabletkę w pierwszy dzień okresu to co będzie dalej z ty
okresem? Skończy się zaraz czy będzie trwał normalnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nana Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:36
      bedzie trwal. ale moze byc krotszy i mniej obfity.
      pozdrawiam
      • Gość: K Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:58
        U mnie trwał 13 dni, a normalnie max 7.
    • Gość: złotko:) Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:31
      i to nie znaczyło że coś jest nie tak? Nie poszłaś z tym do gina?
    • Gość: złotko:) Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:33
      ktoś tu pisał, że okres będzie bardziej skąpt, a tymczasem jest obfity jak
      nigdy!! I bolesny bardzo!! To normalne?
      • Gość: K Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:45
        Spokojnie, bez paniki. Nie poszłam z tym do gina, ponieważ do 3 opakowań moga
        występowac plamienia, a przez te 13 dni nie miałam przez cały czas normalnego,
        obfitego okresu, tylko później takie raczej plamienie. Natomiast na początku
        był bardzo obfity i 2 razy zasłabłam, było mi też bardzo niedobrze, ale już
        następny okres w 1 przerwie był bezbolesny i mało obfity, i tak już się
        utrzymało. smile
    • Gość: złotko:) Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 09:34
      Już nie mogę!! Czwart dzień okresu, a mnie dalej boli! Nigdy tak nie było sad( A
      dzisiaj ból jest zupełnie inny. Takie paraliżujące skurcze w dole podbrzusza.
      Żadnych innych objawów nie mam - no chyba że mdłości ale to zawsze mam jak mnie
      coś mocno boli
      • ida37 Re: Okres po tabletakach 26.03.06, 09:49
        Mój pierwszy okres po tabletkach przypominał dosłownie krwotok, bardzo się
        wtedy wystraszyłam. Później było wszystko w porządku. Pozdr.
        • Gość: złotko:) Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:16
          No ja czuję się jak bym miała rodzić wink Jak się tylko ruszę to mam takie
          okropne skurcze. Nigdy tak nie miałam. A że leci ze mnie okropnie dużo to swoją
          drogą.
          • Gość: K Re: Okres po tabletakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:24
            Jakby tak miało być jeszcze kilka dni, to idź do gina! Ale może wszystko będzie
            dobrze, ja, gdy zasłabłam, już chciałam rzucać te tabletki, ale przetrwałam te
            13 dni i potem już wszystko było ok... może Twój organizm tak zareagował na
            nowość w organizmie?
          • stlouis30 Re: Okres po tabletakach 26.03.06, 11:32
            Przetrwaj a potem będzie już tylko lepiej. Niestety chemia zaburza normalne
            funkcjonowanie organizmu stąd te gwałtowne zmiany. Ale jak się już przyzwyczai,
            to później już ani nie boli, ani nie ma dużych krwawień a i czas jest dużo
            krótszy - ja miałam przed tabletkami do 10 dni, a teraz 2, 3 dni, i święty
            spokój! Wytrwałości!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka