Gość: młoda, niedośw IP: *.pawlacz.com 21.04.06, 14:15 Mam głupie pytanie.Czy przez sex oralny lub łykanie spermy można być w ciąży? Czy to możliwe aby plemniki przeżyły w układzie pokarmowym az do wydalenia np. z moczem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nigela Re: Sex oralny 21.04.06, 14:24 dziewczynko kochana, prosze cie poczytaj sobie ksiazke do biologii dla 4klasy, tam pisze gdzie dochodzi do zaplodnienia, pisze tam rowniez gdzie w naszym organizmie trafiaja rzeczy ktore jemy, pijemy, lykamy. poczytaj sobie , porownaj i odpowiedz sobie sama na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda, niedośw Re: Sex oralny IP: *.pawlacz.com 21.04.06, 14:30 Dziekuje za odpowiedzi Zanim bym zrobila cos głupiego wolalam się upewnic. Interesuje się biologia i wiem, ze to co jemy wydalamy z kałem a to co pijemy z moczem. Chodzilo mi o to czy jest to mozliwe aby były żywe plemniki w moczu, gdyż nie wszystkie ciąże powstają w trakcie pełnego stosunku. Znane są przypadki, ze dziwice zaszły w ciążę. Ale dziekuję serdecznie za odpowiedzi, to mi wyjaśniło sporo rzeczy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blou1 Re: Sex oralny 21.04.06, 14:35 A może ty jeszcze do czwartej klasy nie chodzisz? Podstawówki! Jeśli tak to drżę na myśl o czym będzie myślało moje dziecko w twoim wieku. Nie ma możliwości by plemniki dostały się w jakikolwiek sposób do moczu. Ty nie znasz swojej anatomii! Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Sex oralny 21.04.06, 15:04 Gość portalu: młoda, niedośw napisał(a): . Znane są > przypadki, ze dziwice zaszły w ciążę. Tak, Matka Boska. A teraz wracaj do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Sex oralny 21.04.06, 20:41 maialina1 napisał: > Gość portalu: młoda, niedośw napisał(a): > > . Znane są > > przypadki, ze dziwice zaszły w ciążę. > > > Tak, Matka Boska. > A teraz wracaj do nauki. nie tylko Matka BOska... u np. Wislockiej mozna poczytac o takich (i to wcale nie jednostkowych przypadkach) dziewic, ktore byly w ciazy, bo "wytrysk był w okolice pochwy". bo "chlopie je dotykał TAM paluszkiem umazanym w nasieniu itp." wiec to jednak FIZYCZNIE MOZLIWE Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Sex oralny 21.04.06, 15:55 > Chodzilo mi o to czy jest to mozliwe aby były żywe plemniki w moczu, nawet plemniki Chucka Norrisa są wrażliwe na kwasy żołądkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Sex oralny IP: *.chello.pl 21.04.06, 19:23 hmmmmm.a jak one sie maja do tego moczu dostac?chyba słabo sie interesujesz ta biologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Sex oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:01 umarlam..... Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Sex oralny 21.04.06, 15:03 Oczywiscie ze mozna! Na pewno zaszlas! To ty nie wiedzialas ze w zoladku jest macica? Powiedz to swojemu chlopakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Sex oralny 21.04.06, 15:04 PS. Twoje dziecko, jesli to bedzie dziewczynka, tez bedzie uprawiac seks w wieku 13 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka Re: Sex oralny IP: 195.245.213.* 21.04.06, 15:29 DDD trzeba to musowo dokleić do najzabawniejszych wątków DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sex oralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:50 nie ma co żartować ,dobrze że sie zapytała ,jeżeli miała wątpliwości należało je rozwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia1001 Re: Sex oralny 21.04.06, 15:59 Niemożliwe, bo: 1. kwas solny w żołądku, 2. enzymy trawienne w dwunastnicy, 3. jeżeli jakimś cudem !!! plemniki by przetrwały i przeniknęłyby przez ścianki jelita do krwi (nie mogę sobie wyobrazić plemników krażących w mojej krwi z krwinkami), to kanaliki nerkowe nie przepuszczą. W sumie, to wystarczy logicznie pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Sex oralny 21.04.06, 16:38 Lidia, ty masz w zoladku kwas solny? I jeszcze zyjesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_marta_m Re: Sex oralny 21.04.06, 17:14 ja mam a Ty nie? dziwne... a autorka postu przywędrowała tu z forum humorum??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Sex oralny 21.04.06, 17:50 troll zbyt inteligentny styl zbyt wydumany nick zaczyna się gorączka piątkowego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -_- Re: Sex oralny IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:47 nie wiem czy wiesz ale w żołądku jest coś takiego jak kwas żołądkowy który trawi praktycznie wsyztsko, co się do żołądka dostanie a więc wątpię,żeby taki los ominął normalnego pleminka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blou Re: Sex oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:24 Tak sobie pomyślałam, czy tego dziewczęcia nie chce namówić do sexu jakiś typ? Skoro ona zadaje takie pytania. Trzeba ją uświadomić chyba i odradzić kontaktów z kimś, kto z tak nieuświadomioną osóbką chce sex uprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sex oralny IP: 87.207.94.* 21.04.06, 20:45 dziewica moze zajsc w ciaze nie odbywajac stosunku.Jest taka mozliwosc jezeli sperma bedzie miala kontakt z narzadami rodynymi kobiety.Jezeli wytrysk byl pelny wystarczy ze sperma dostala sie do przedsionka pochwy i juz jest taka mozliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
mesher76 Re: Sex oralny 21.04.06, 22:06 Nie ma takiej opcji, więc pod tym względem taki sex można nazwać bezpiecznym i przyjemnym) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Sex oralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:14 to ostatnie to było grubo przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Sex oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:00 Nawet jeżeli jakimś cudem plaminiki znalazłyby się w moczu (co ejst niemożliwe), to i tak bys w ciążę nie zaszła, ponieważ by to nastapiło pleminiki muszą sie dostać do pochwy, a nie siusiamy pochwą... Odpowiedz Link Zgłoś
mazut5 Re: Sex oralny 22.04.06, 15:49 ...ale to jest informacja z lekcji biologii, na którą wystarczy chodzić, a nie na wagary z pewnym panem, który chce za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Sex oralny IP: *.ztpnet.pl 26.04.06, 06:18 po przeczytaniu tego tematu i niektórych odpowiedzi będę miała lepszy dzień ,spadłam z krzesła ze śmiechu dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam26 Re: Sex oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 07:13 Ale po co to łykać....???? Odpowiedz Link Zgłoś