Gość: >) IP: 62.111.139.* 01.05.06, 22:33 Mam takie pytanko? czy to prawda, że połknięta sperma poprawia cere itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imme1981 Re: Sperma? 01.05.06, 22:36 chyba rozsmarowana na twarzy, niczym maseczka peel-of ma własciwości mocno ściągające, swoją drogą lepiej napij się jogurtu i zrób maskę z kefiru...i zomnej wody dla ochłody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sperma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:49 i co ci jeszcze wmowił chlopak zebys połknełą jego sperme? co za kobiety: ani rozumu, ani szacunku dla samej siebie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: Sperma? 01.05.06, 22:54 przepraszam to do mnie pani Marto?? mój post był napisany w mocno żartobliwym tonie gdyż pytanie jest zabawne, a pani już tak zaraz bardzo agresywnie, melisę polecam, nie na twarz a na nerwy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sperma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:00 nie, to bylo do autorki - wyraznie to widac na drzewku! a meliski nie potrzebuje twjo zartobliwy post zrozumialam bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: Sperma? 01.05.06, 23:02 więc przepraszam, gałązki drzewka pomyliłam pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
edytka_73 Re: Sperma? 01.05.06, 23:17 lepiej pomyśl, ile ta sperma ma kalorii!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_1988 Re: Sperma? 01.05.06, 23:38 czego to ludzie nie wymysla.sperma na cere, mocz jako perfumy(program brainiac- nie wiem czy dobrze napisalam ale jest na discovery),dobrze ze ja niepolykam bo nielubie poprostu( i chlopak tylko liczy ze kiedys to jedyny raz zrobie i akirat moj nie wymysla niczego). a ktos wie ile ma kalorii? Odpowiedz Link Zgłoś
dolly21 Re: Sperma? 04.05.06, 12:03 ja już nie wiem czy żartujecie, czy nie? Sperma ma kalorie??? ile? Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Sperma? 01.05.06, 23:42 Ale cynk, białko i witaminki też ma Dobra przy niedoborach tych składników;- ))) A poważnie jeśli chce niech łyka, jeśli nie ma przekonania to nawet gdyby to zapewniałoby cuda nie przekona jej do przełknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Sperma? 04.05.06, 13:14 koleżanki mówiły, czy chłopak cię namawia? Odpowiedz Link Zgłoś
m_marta_m Re: Sperma? 04.05.06, 13:51 no coś Ty! pewnie autor(ka) wątku ma trądzik i zamierza zastosować taką oto kurację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spermojadka Sperma jest cool........a raczej hot..;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:19 mniam...smakusia jest...mniam Odpowiedz Link Zgłoś
skubaniutka Białko 04.05.06, 13:30 Hmmm białko poprawia cerę, więc odpowiedź nasuwa się sama... pytanie tylko: w jakiej formie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosieńka Re: Białko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:03 Między nami mówiąc......białko ma żaden wpływ na cerę Na cerę wpływa głownie cynk, którego zwykle nam brakuje. Myślę, że zamiast spermy można sobie zafundować maść z cynkiem, np. Acnofen. Doskonała do stosowania punktowego o każdej porze dnia (po warunkiem, że nie zamierzamy się nikomu pokazywać) i nocy. Nie kosztuje wiele (w granicach 6zł) a jest naprawdę super!! Co do kaloryczności spermy, to owszem, przy spożywaniu większych ilości można sporo przytyć . Sperma to głównie fruktoza, która zalewa szlak lipogenezy, czyli produkcji tłuszczów, które później odkładają się nie tam, gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
agatam26 Re: Sperma? 04.05.06, 14:23 Tak. Trzeba pić ją trzy razy dziennie, na czczo, ok. 20 minut przed posiłkiem. Jeśli chodzi o ilość - ile się uda tj. jak najwięcej. Po miesiacu powinno być widać poprawę cery. Najlepiej działa sperma rudych i blondynów. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Sperma? 04.05.06, 15:47 Taaaaakk a od kalu sie chudnie. Bez wzgledu na to co jesz - chudniesz 7 kg tygodniowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka_73 Re: Sperma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:38 Żeby cynk na cerę zadziałał - lepsza będzie maseczka ze spermy: rozcierasz równo na twarzy, omijając okolice oczu (był tu kieyś post, jak człowiekowi oko spuchło po dostaniu się tam spermy), czekasz aż wyschnie - ok.10-15 minut, potem ścierasz kolistymi ruchami. Cynk się wchłonie, a reszta działa jak super peeling. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Sperma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:49 tak, też o tym peelingu słyszałam. To te zaschnięte plemniki tak działają. A poza tym, dziewczyny, wiecie, że sperma działa wybielająco na ząbki? Gdyby ją tak stosować codziennie, systematycznie rozprowadzając po zębach, to wszystkie wybielacze mogłyby się schować. Może warto pomyśleć o takiej kuracji, jeśli biel Waszych zębów jest niedoskonała. Metoda polecana zwłaszcza palaczkom. Odpowiedz Link Zgłoś