Dodaj do ulubionych

Moja siostra ciagle mdleje

10.05.06, 21:07
ma obecnie 16 lat i sporadycznie, ale zdarzalo sie juz kilka razy, mdleje w
autobusach. Jak byla mala, potrafila zemdlec stojac u fryzjera, gdy ten
podcinal jej wlosy. Zemdleje, po chwili odzyska przytomnosc i dalej czuje
sie juz ok . Z czego to moze wynikac?
Obserwuj wątek
    • Gość: martyna Re: Moja siostra ciagle mdleje IP: 83.168.106.* 10.05.06, 21:21
      Co na to neurolog, psycholog? moze ma to podłoże psychologiczne, stresuje się??
    • Gość: iga Re: Moja siostra ciagle mdleje IP: *.it-net.pl 11.05.06, 00:00
      może to narkolepsja
    • Gość: m. Re: Moja siostra ciagle mdleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:24
      anemia?
      • Gość: swinka Re: Moja siostra ciagle mdleje IP: *.bph.pl 11.05.06, 15:09
        nie pamietam w tej chwili jak to sie nazywa, ale moze to byc choroba, ktora
        objawia sie tak, jakby to byla nagla utrata przytomnosci a tak naprawde jest to
        zwykle zasypianie... tym bardziej ze mowisz, ze mdleje a potem wstaje i robi
        wszystko jakby nic sie nie stalo... kiedys ogladalm o tym film dokumentalny,
        ale nazwy nie pamietam :]
        • Gość: wytrwala Re: Moja siostra ciagle mdleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:13
          gdzie ja pisze ze mdleje a potem wstaje jakby nic sie nie stalo... wie, ze sie
          cos stalo bo potem o tym mowi, ze sie slabo jej zrobilo i zemdlala.
          • Gość: nycole Re: Moja siostra ciagle mdleje IP: *.compower.pl 11.05.06, 17:02
            Ja jako nastolatka często mdlałam ,a zwłaszcza podczas okresu. Teraz mam 28
            lat ,urodziłam dziecko - bolesne okresy przeszły , nie mdleję już ale często
            jest mi słabo . Wyniki dobre . To taki typ .
    • maialina1 Re: Moja siostra ciagle mdleje 11.05.06, 17:54
      Ty, moze ja to twoja siostra?
      smile
      Tez mdleje caly czas. A juz najbardziej u lekarzy.
      Np. doroczna wizyta u dermatologa (po sezonie letnim) to u mnie mdlenie na
      100%. Najlepsze ze mdleje podczas gdy nic sie nie dzieje. Wystarczy ze ktos mi
      dotknie skory.
      Wszelkie pobrania krwi, materialu do cytologii itp - kazdorazowo "padam", nawet
      jak leze na lezance to potrafie zemdlec.
      Poza tym mdleje latem, jak mi jest za goraco, mdleje w tramwaju - jak jest za
      duzy scisk.
      A juz jak zobacze u kogos krew to PO MNIE!
      Padam z miejsca!
      Nawet jesli ktos ma malutka ranke.

Robilam rozne badania, mam wszystko w normie. Wyglada na to ze to sprawa
      psychologiczna.
      • maialina1 Re: Moja siostra ciagle mdleje 11.05.06, 17:55
        Aha, zapomnialam dodac: u fryzjera tez mi sie zdarza. Na siedzaco!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka