Dodaj do ulubionych

Rozedmane jelito?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:06
Miałam niedawno robione usg brzucha przez ginekologa (problemy z brakiem
miesiączki). No i pani doktor stwierdziła "przy okazji", że mam rozedmane jelito.
Mam przez to wiecznie wydęty brzuch, nawet rano jak wstanę - a kolacje jem
poprzedniego dnia o 17 i nic to nie daje.
Czy mogę jakoś leczyć to jelito? Jakieś tabletki? Czy może powinnam się z tym
udać do internisty (albo gastrologa, albo gdziekolwiek)?
Bo już nie wiem co robić, a brzuch wygląda okropnie. Proszę o odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: michu Re: Rozedmane jelito? IP: *.icpnet.pl 23.05.06, 22:53
      Witam serdecznie
      chętnie cos polece na wzdety brzuch i problemy z jelitami (naturalne skuteczne
      i bezpieczne), prosze o maila pozdrawiam

michuoo@wp.pl
    • Gość: ania233 Re: Rozedmane jelito? IP: *.icpnet.pl 24.05.06, 00:09
      witam!! tez miałam podobny problem, brzuch ciagle wielki, nie wazne czy jadlam
      kolacje czy nie, czy duzo piłam czy nie i ciągle problemy z wypróżnieniem się!
      nie pomagala nawet czesto kawa na czczo. W koncu trafilam przez przypadek na
      suplementy diety. Jesli chcesz wiedziec wiecej napisz priv anka_bu@interia.pl
      • Gość: ola Re: Rozedmane jelito? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 07:05
        michu i ania - spadajcie, akwizytorzy
        • Gość: ania233 Re: Rozedmane jelito? IP: *.icpnet.pl 24.05.06, 07:16
          skąd te przypuszczenia??? znasz mnie??? i od kiedy wypowiedź na forum łączy
          się z akwizycją??!! podrawiam
          • Gość: ola Re: Rozedmane jelito? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 07:20
            dwie osoby piszace z tego samego, dość rzadkiego adresu, obie zachęcające do
            kontaktu na priv i proponujące cudone środki? O, faktycznie zupełnie
            bezpodstawne podejrzenia.
            • Gość: ania233 Re: Rozedmane jelito? IP: *.icpnet.pl 24.05.06, 07:48
              a gdzie jest adres przepraszam???? chodzi ci o domene, ktorą połowa poznania i
              okolic używa żeby łączyć się z internetem???
              Pozdrawiam Akwizytorka smilesmile miło było pomóc!!!
              • Gość: ola Re: Rozedmane jelito? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:20
                owszem - dwóch poznaniaków z tej samej połowy Poznania w przeciągu godziny
                zaprasza na priv i obiecuje złote lekarstwa? ja wierzę w teorie spiskowe oraz
                akwizytorów alveo
                • Gość: armag Re: Rozedmane jelito? IP: *.wsnhid.pl 24.05.06, 09:33
                  a nawet jesli to akwizytor to co???? produkty proponowane przez roznych ludzi
                  to nie pomoc wg ciebie??? po to jest to forum zeby ludziom pomagac a nie
                  prowadzic jakas dziwna niedotyczace tematu dyskusje!!! prosze bawic sie w
                  ocenianie wszystkiego i wszystkich w innim miejscu!!
                  • mar_kotka Re: Rozedmane jelito? 24.05.06, 10:23
                    Gość portalu: armag napisał(a):

> a nawet jesli to akwizytor to co???? produkty proponowane przez roznych ludzi
                    > to nie pomoc wg ciebie???

O tak,zdecydowanie,
                    na przykład citrosept i alveo serwowane w ostatniej fazie raka mózgu..
                    Forum jest po to żeby pomagać, to prawda
                    tylko,że w przypadku niezdiagnozowanych problemów zdrowotnych dobrze byłoby
                    gdyby pomocy udzielali jednak lekarze a nie handlarze
                  • Gość: zofia Re: Rozedmane jelito? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.05.06, 11:12
                    przestań ściemniać -jesli masz coś do polecenia to napisz CO TAK CODOWNIE CI
                    POMOGłO a nie podawaj adresu aby skontaktować się ,
                    poprostu chcesz coś komuś sprzedać bezpośrednio i to wszystko.
                • Gość: Zołza Re: Rozedmane jelito? IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:36
                  Nie wiesz o czym mówisz, więc uprzejmie zamilcz. Nie widziałeś ludzi, którym
                  pomogło choćby takie Alveo, nie masz pojęcia jak i dlaczego to działa, a jednak
                  jesteś najmądrzejszy i najzdrowszy pod słońcem. Świetnie! Teoria spiskowa? O,
                  tak, to straszny spisek, jak ojciec znajomej został skierowany na oddział
                  palietymny z powodu strasznych, nieoperowalnych żylaków i opuchlizny nóg z tym
                  związanej, a córka podała mu Alveo i po trzech miesiącach - "cud"! KOlor
                  granatowy zszedł z nóg, żylaki nieco się wchłonęły. Po pół roku 86-cio letni
                  pan zdołał wreszcie założyć normalne buty. Pije od 1,5 raku, ostatnio sprzedał
                  25-latniego malucha i kupił używane Seiczento. Co za spisek! MAtko kochana!
                  Przecież staruchy powinny siedzieć na oddziałach palietywnych, a ten tutaj pije
                  Alveo i nowego samochodu mu się nawet zachciało! Masz rację, nie mieszaj się w
                  to. Jeszcze by Ci rozum wrócił...
    • lilith76 Re: Rozedmane jelito? 24.05.06, 10:21
      zamiast łykać różne suplementy skontaktuj się z dietetykiem - są produkty
      spożywcze generujące wzdęcia. może wystarczy zmodyfikować dietę.
      • Gość: empe Re: Rozedmane jelito? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:08
        Ale sie kłótnia wywiązała uncertain

lilith76 napisała:
        > zamiast łykać różne suplementy skontaktuj się z dietetykiem - są produkty
        > spożywcze generujące wzdęcia. może wystarczy zmodyfikować dietę.

Dzięki za radę, jeśli nikt inny nie pomoże to wybiorę się do dietetyka.
        Kurczę, staram sie zdrowo odżywiać, często jestem na diecie, a tu takie
        problemy, jakbym nie wiem jak bardzo się obżerała sad
        • lilith76 Re: Rozedmane jelito? 25.05.06, 09:06
          często jestem na diecie, a tu takie
          > problemy, jakbym nie wiem jak bardzo się obżerała sad

tu nie chodzi o obżeranie smile
          wystarczy, że będziesz jeść produkty, które "produkują gazy" (np. ulubione,
          białe pieczywo, napoje gazowane, nowalijki).
          mnie kiedyś rozwaliły jelita herbatki przyśpieszające trawienie. prawie rok
          wracały do równowagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka