costerco 09.06.06, 19:01 w jaki sposób wykonuje się badanie na obecność chlamydii? Jak to wyglada u kobiet i u mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Badanie na chlamydioze IP: *.bulldogdsl.com 09.06.06, 20:29 wymaz z pochwy kobieta, mocz-mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Badanie na chlamydioze IP: *.kablowka.waw.pl 10.06.06, 00:00 z wymazów raz wyjdzie raz nie, chlamydia, to takie żyjątko, co siedzi w komórce i czasem wychodzi, jak akurat wyjdzie to wyjdzie w posiewie, jak nie to nie wyjdzie... lepiej z krwi przeciwciała- jedne są na wczesne zakażenie-takie niedawne, a drugie na takie, które było jakś czas temu-zróbcie oba to da pewność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Badanie na chlamydioze IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.06.06, 20:11 Leczyłam się na chlamydię trahomatis i w kółko wychodziła mi chlamydia z wymazu z pochwy, aż zrobiłam bardzo drogi test PCR na DNA, najpewniejszy ze wszystkich i okazało sie, że już jej nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś