adaspy 08.08.06, 19:05 Biore tabletki od ponad 2 lat i zapomnialam wziac jednej czy po takim czasie brania tabletek mozna zajsc tak szybko w ciaze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Co z tymi tabletkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:09 od 2 lat nie przeczytalas ulotki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Co z tymi tabletkami IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 08.08.06, 21:40 adaspy napisała: > Biore tabletki od ponad 2 lat i zapomnialam wziac jednej czy po takim czasie > brania tabletek mozna zajsc tak szybko w ciaze kiedy zapomniałaś wziaść jednej tabletki? ile czasu upłyneło odkąd wziełaś zapomnianą tabletke? naprawdę ulotka nic nie pisze nic na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
adaspy Re: Co z tymi tabletkami 09.08.06, 06:39 Nie chodzi mi o te glupie ulotki tylko o wasza opinie i doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Co z tymi tabletkami 09.08.06, 08:22 Z takich "opinii i doświadczeń" nierzadko biorą się nowi obywatele, przeciwko czemu nie mam zresztą nic... Dziewczyno, słyszałaś kiedyś o czymś takim jak statystyka? Tak, to na niej opierają się te głupie ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Co z tymi tabletkami 09.08.06, 09:02 > Nie chodzi mi o te glupie ulotki tylko o wasza opinie i doswiadczenie Pogratulować... Odpowiedz Link Zgłoś