agata1611 28.08.06, 13:28 Kiedy ten lek trzeba zastosować, w których dnich cyklu? I jak się potem czułyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Re: solcogyn IP: 81.15.223.* 28.08.06, 13:33 uzyj wyszukiwarki .. bylo mnostwo watkow o solcogynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: solcogyn IP: *.eia.pl 28.08.06, 13:53 wklejam Ci odpowiedź którą już tu pisałam innej dziewczynie.Prosze zastanów się nad leczeniem nadżerki w ten sposób! "Mam niemiłe doświadczenia z Solcogynem i nie polecam Ci tej metody usówania nadżerki.Kilka lat temu własnie w ten sposób leczyła mi ją pewna pani ginekolog,stwierdziła że jest wyleczona,po roku poszłam do kontroli i niby wszystko bylo ok ale zaczełam starania o dzidziusia i zmieniłam lekarza.Zaczęłam plamić na kilka dni przed miesiączką i to też mnie zaniepokoiło.Nowy gin załamał ręce,nadżerka nie była wyleczona,była już krwawiąca i od razu poznał że wcześniej była leczona Solcogynem.Powiedział że to najgorsza metoda leczenia zwłaszcza u kobiet które jeszcze nie rodziły.Miałam oprócz cytologii pobrany wymaz na obecność bakterii,które były i przeszłam kurację antybiotykiem a potem krioterapię czyli wymrażanie.Minął już rok i jak na razie wszystko jest w porządku.Stwierdził że niewiele brakowało a po smarowaniu tym preparatem poprzednia gin uszkodziłaby mi szyjkę macicy" Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: solcogyn 28.08.06, 13:54 Lek aplikuje lekarz. Dzień cyklu chyba obojętny, byle nie w czasie miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś