Gość: monika IP: *.chello.pl 08.09.06, 12:04 Czy ktoras z Was zna moze nazwe jakiegos leku na recepte zawierającego żelazo? Bralam kiedys ale zapomnialam nazwy a teraz chcialabym kupic. Tzn. poprosic znajomą farmaceutkę o sprzedanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: żelazo-pomóżcie 08.09.06, 12:12 sugerujesz, ze znajoma farmaceutka nie skuma, o co ci może chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika do to_jaaa IP: *.chello.pl 08.09.06, 12:32 to_jaaa Ty jak zwykle bez sensu gadasz po cholere wciskasz sie z tymi swoimi durnymi trzema groszami?? nudzisz sie czy jak? klopoty z samoakceptacją? traumy z dziecinstwa? odbijasz to sobie w necie? widze kolejny Twoj glupi post ktory niczego nie wnosi a stara sie krytykowac otoz sugeruje ze jestem chora i leze w lozku. I musze dac kartke znajomemu ktory pojdzie do owej farmaceutki i przyniesie mi ten specyfik. I chcialabym znac jego nazwe. Po prostu. To sugeruje. I sugeruje jeszcze zebys poczytala jakąś ksiązke bo to będzie leciutko pozyteczniejsze niz Twoje nic nie wnoszące posty na forum (zakladając ze cos mądrego rzecz jasna wybierzesz) Odpowiedz Link Zgłoś
zuella Re: do to_jaaa 08.09.06, 12:37 Myślę, że przesadziłaś.Nie obrażaj tak ludzi. Ona przecież nic takiego strasznego nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: do to_jaaa IP: *.chello.pl 08.09.06, 12:46 nie, nie przesadzilam to jest kolejny post w wykonaniu to_jaaa w takim wlasnie stylu gdyby byl pierwszy wtedy bym przesadzila Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: żelazo-pomóżcie 08.09.06, 12:51 bez recepty mozesz kupic ascofer. Na recepte np ferrum-lek (do ssania), albo sorbifer durules. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: żelazo-pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:53 Mam preparat żelaza w swojej apteczce ale nie pamiętam czy był na receptę. Po wyjściu ze szpitala stosowałam go: EISENDRAGEES-RATIOPHARM. Bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: żelazo-pomóżcie IP: 151.92.176.* 08.09.06, 15:15 A ja brałam na bardzo silną anemię TARDYFERON ale wiem, że jest tylko na receptę..no, ale skoro masz znajomą, to może Ci się uda Odpowiedz Link Zgłoś
agata035 Re: żelazo-pomóżcie 08.09.06, 16:25 Ten hemofer też jest dobry - dostępny bez recepty, przynajmniej u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giss-ell Re: żelazo-pomóżcie IP: *.tvtom.pl 09.09.06, 17:13 Hemofer.Tak było w moim przypadku-bardzo silna anemia, z tym że to po wyjsciu już ze szpitala,gdzie żelazo dostawałam dożylnie przez kroplówkę. Odpowiedz Link Zgłoś