Gość: marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:33 Proszę o informacje, gdzie we Wrocławiu mogę zrobić usg jajników. DOKŁADNIE i SOLIDNIE, na PORZĄDNYM sprzęcie. Za pomocą wyszukiwarki znalazłam jedynie Corfamed. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena Re: USG - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.06, 22:06 żadna Wrocławianka nie robi USG? Odpowiedz Link Zgłoś
rita.7 Re: USG - Wrocław 09.09.06, 23:55 Witam! Ja robiłam kilka razy usg w Medixie, na Grabiszyńskiej. Potem parę razy w prywatnych gabinetach, u lekarzy. A obecnie w Onkomedzie, na Ślężnej, który polecam. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yt Re: USG - Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.09.06, 08:25 Ja robie w Corfamedzie, jestem b. zadowolona, lekarze są naprawde fachowi i kulturalni. Raz robilam usg w Medixie, wprwdzie bylo to usg piersi, ale lekarz ktory je wykonywal doslownie 2, 3 razy przejechal urzadzeniem po kazdej z piersi, raz pod jedną pachą (do drugiej nie siegal, ale nawet nie wstal zeby sie pofatygowac), a podczas badania dyktowal pielegniarce opis poprzedniej pacjentki. Wiecej na pewno tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: USG - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:03 Umówiłam się na wizytę w Corfamedzie, u doktora Barcikowskiego (?). Na forum nie wyczytałam jednak zbyt pochlebnych opinii o tym panu. W sumie chodzi mi jedynie o usg, a nie o normalną wizytę, badanie, wywiad itp. więc chyba się zdecyduję. Czy w Cerfamedzie można normalnie otrzymać fotkę z usg (jajniki)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnevi Re: USG - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.06, 16:18 Raczej nie ma tam zwyczaju wydawania pacjentkom zdjęć i opisów badania USG z własnej inicjatywy, ale myślę, że jeśli poprosisz, to może nie będzie z tym problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: USG - Wrocław IP: *.telsat.wroc.pl 11.09.06, 16:55 Ja robiłam miesiąc temu w Limie na Szewskiej, u pani jeleniewskiej, wszystkie zdjecia dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: USG - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 09:02 na Joannitów Dr W. Herfurt Odpowiedz Link Zgłoś