Gość: Kari IP: *.smgr.pl 25.09.06, 18:35 Czy przyniosłyście sobie kiedykolwiek na wizytę zakupiony przez siebie wziernik jednorazowy i szczoteczkę do wymazu cytologicznego? Jeśli tak,to gdzie można je nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: U ginekologa IP: *.bulldogdsl.com 25.09.06, 18:39 Szczoteczkę do wymazu kupiłam w laboratorium gdzie oddawałam materiał do badania, bo jest ona z odpowiednim podłożem w pojemniczku do tegoż badania- zapłaciłam ok.7 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: U ginekologa 25.09.06, 19:22 Nie, bo chodzę do lekarza, który ma jednorazowe wzierniki i szczoteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: U ginekologa 25.09.06, 22:19 nie , bo chodze prywatnie a tacy lekarze maja wzystko co trzeba na wyposazeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takase Re: U ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:16 U mnie w przychodni można kupić wziernik przed badaniem w rejestracji do ginegologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: U ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:27 Ja chodzę do państwowej przychodni, a jednorazowe wzierniki to normalna rzecz już od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś