mmalicka21 15.10.06, 23:20 urodzilam 2 pół miesiąca temu od 2 tyg nie karmię juz piersią wcale kiedy powinnam sioe spodziewać okresu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorianne.gray Re: kiedy okres? 16.10.06, 00:00 Malicka, dlaczego już nie karmisz? I dlaczego do nas prawie wcale nie zaglądasz, Ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: kiedy okres? 16.10.06, 00:22 a no nie karmię.... jakos cierpliwości nie miałam..... straszne jest dla mnie karmienie cycem.. a zaglądam przeciez zaglądam ostatnio miałam zwalony komp tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: no to kiedy ten okres..?: ) 16.10.06, 00:33 Nie wiem, ja nie mam - ale ja ciągle karmię, bo dla mnie to czysta przyjemność i wygoda (a jak tanio wychodzi!) )) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: no to kiedy ten okres..?: ) 16.10.06, 07:51 podbijam pytanie. ja tez juz nie karmie,bo nie lubilam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: no to kiedy ten okres..?: ) 16.10.06, 08:03 ja chcialam karmic, ale pozniej zobaczylam ,ze podawanie butli jest duzo wygodniejsze, no i diety nie trzeba pilnowac ) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: no to kiedy ten okres..?: ) 16.10.06, 08:05 to juz nawet nie ta dieta, ale to ciagleeeeeeeeee karmienie, mnie dolowalo, wykanczalo, nawet nie spacer sie isc nie chcialo bo zaraz karmic trzeba bedzie, a teraz daje tacie, mala je co 4 h, jak co to i tata poda0a ja jestem szczesliwsza Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: kiedy okres? 16.10.06, 08:02 hmmm ciezko poiwedziec. Ja karmilam odciaganym mlekiem miesiac i w tydzien po zakonczeniu pologu dostalam okresu, tak wiec to sprawa indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś