Gość: alaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:05 Boli mnie lewa pierś z boku tj. była potłuczona...Ból zaczyna się pod pacha i kończy na piersi.Co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: pierś boli... IP: *.gdynia.mm.pl 30.10.06, 10:09 mnie tez bolało i usg wykazało włókniaki, które czasam naciskaja na nersy i stad ból, polecam wizyte u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: pierś boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:47 A boli Cię tuż przed miesiączką? Czy bez względu na porę cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaaaa Re: pierś boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:08 tak teraz zauważyłam to przed miesiączką... Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: pierś boli... 30.10.06, 14:06 kiedy była potłuczona? co to znaczy była potłuczona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaaaa Re: pierś boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:09 No właśnie nie była potłuczona. Tzn jakby był siniak. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: pierś boli... 30.10.06, 14:11 dobra, jeśli boli cię jedna pierś, nagle i nie ma to związku z napięciami, to jazda na USG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaaaa Re: pierś boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:41 Dziewczyny czy wy coś podejrzewacie? Może to tak tylko przed okresem zaczęło boleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: pierś boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:45 a czy przypadkiem sobie "nie odlezalas" ? ja tak czasem mam. spokojnie powinno za 2-3 dni przejsc. jak nie przejdzie3 to sie martwic bedziesz... ps. jesli o to ci chodzi to rak nie boli pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: pierś boli... 30.10.06, 14:56 boszszszsz, kobieto, sama zakładasz wątek o bolącej piersi więc przynajmniej odpowiedz na podstawowe pytania - czy jakoś się w te pierś uraziłaś, jaki to dzień cyklu itp. a jak węzły chłonne? czy my mamy zgadywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaaaa Re: pierś boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:07 jeju no przecięż piszę...Zaczęło się tak dziać tzn boleć na dzien przed miesiączką, napewno niczym się w tą pierś nie uderzyłam ani nic z tych rzeczy. Gdy dotykam jej ręką i uciskam delikatnie to boli, pod pachą to samo. A o węzłach chłonnych to nie mam pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: pierś boli... 30.10.06, 15:11 Boli mnie lewa pierś z boku tj. była potłuczona... tj. oznacza "to jest", no nic to znaczy, masz okres, a ona ciągle boli? jeśli będzie bolała po miesiączce, to lekarz a węzły chłonne masz pod pachą, więc się pomacaj i sprawdź, czy masz tam jakiś powiększony guzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: pierś boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:32 Guzek? Czy raczej całe się powiększają?... Bo w sumie ja np. nie mam pojęcia jak wyglądałoby "coś nie tak" z węzłami. Odpowiedz Link Zgłoś