Dodaj do ulubionych

dodatkowy okres

15.11.06, 14:29
witam serdecznie,
mam pewnien problem.od roku zazywam tablekti, mieisaczki sa bardzo
regularne.w tym miesiacu, krwawienie takze wystapilo na poczatku listopada.i
nagle, po 7 tabletkach(zazywanych regularnie)mam miesiaczke.Od 4 dni to
obfite krwawienie, wygladajace jak skrzepy brazowej krwi, wydostaje sie ze
mnie.Dodam, ze jak przy misiaczce- bole jajnikow i kregoslupa. Czy ktos tak
mial?Czy to moze byc poronienie?
Dodam, ze tydzien temu bylam u ginekologa i wszystko bylo w porzadku, jest
jedynie problem z nnadzerka, ale to chyba nie ma nic wspolnego.Bede wdzieczna
za jkaies opinie.
pozdraiwam,
r.
Obserwuj wątek
    • sylvia_b Re: dodatkowy okres 15.11.06, 15:34
      Może. Ale nie dowiesz się dopóki nie zbada Cię lekarz i nie zaleci badania b-
      hcg. Jesli byłaś u niego tydz temu mogło byc jeszcze za wcześnie, zeby
      stwierdził ciążę.
      Ale nie panikuj.
      Zrób b-hcg. Badanie z krwi w każdym laboratorium. koszt ok 20 zł.
    • Gość: ryta@gazeta.pl Re: dodatkowy okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:22
      do lekarza sie dzis nie dostalam- ide jutro.co do ciazy- czy to moga byc jej
      objawy? przegladalam i forum i inne strony i opinie sa rozne. dodam, ze
      zrobilam dzis test plytkowy- ale nie z samego rana, wyszedl on negatywnie.bylam
      takze w laboratorium. czy to nie jest przypasdkiem wynik stresu?czy w ogole
      wystapil kiedykowliek przypadek ciazy podczas brania tabletek, przy ktorym
      pojawilo sie na poczatku takie krwawienie?bardzo prosze o jakies informacje,
      jesli ktos posiada.
      r
      • sylvia_b Re: dodatkowy okres 16.11.06, 14:36
        ja bylam w ciazy pomimo regularnego brania tabl, bo jednoczesnie faszerowalam
        sie deprimem na depresje.
        dowiedzialam sie o tym dopiero w 6 tyg, kiedy poronilam. ale ja mialam lekka
        kreske na tescie.
        idz do gina. to moga byc tez po prostu zaburzenia hormonalne, albo jakas
        infekcja.
        • Gość: rita Re: dodatkowy okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:46
          hmm, coz, nie zazywam zadnych lekow, tylko ostatnio wzielam cos na uspokojenie-
          nie pamietam, co to bylo, ale jest dostepne bez recepty.jezeli bylabym w ciazy,
          to mozliwosc zajscia w nia bylaby tylko podczas 7 dniowej przerwy w braniu
          tabletek(mieszkamy daleko od siebie), wiec 7 dniowa przerwa+7 tab z nowego
          opakowania +5 dzien nowj miesiaczki.
          mam nadzijee, ze u ciebie juz wszystko w porzadku, S.dziekuje ci za pomoc i
          zycze wszyskiego dobrego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka