Gość: mon.dan IP: 85.219.135.* 22.11.06, 09:14 fajny kalkulatro dni płodnych znalazlam: www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=1048&poddzial=Kalkulator Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: fajny kalkulator dni płodnych 22.11.06, 09:32 Uwaga: Redakcja epacjent.pl nie odpowiada za nieprawidłowe wyliczenia kalkulatora - informacje pozyskane należy skonsultować ze swoim lekarzem Polecamy artykuł O skuteczności różnych metod antykoncepcji Polecam czytanie sobie tych zdań spod kalkulatora jako afirmacji. To dobre do ustalenia kiedy może być następna miesiączka! To dobre do ustalenia kiedy można się starać o dziecko! Nie używać jako formy antykoncepcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: fajny kalkulator dni płodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:08 Może i fajny ten kalkulator, ale nie polecam stosować go w celu uniknięcia wpadki. Każda kobieta jest indywidualna i każdy cykl może być inny - nic nie ma jak w zegarku - niestety. Polecam NPR - metodę objawowo-termiczną. Ja stosuję prawie rok, wiele się nauczyłam o swoim organiźmie i ... nie wpadłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: fajny kalkulator dni płodnych IP: 85.219.135.* 23.11.06, 08:47 > Polecam czytanie sobie tych zdań spod kalkulatora jako afirmacji. > To dobre do ustalenia kiedy może być następna miesiączka! > To dobre do ustalenia kiedy można się starać o dziecko! > Nie używać jako formy antykoncepcji! ale czy to jest forum "antykoncepcja"? Ja akurat staram się o dziecko i wkleiłam, bo pewnie jest więcej takich nienormalnych jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: fajny kalkulator dni płodnych IP: 81.15.223.* 23.11.06, 08:49 Jezeli starasz sie o dziecko - polecam forum DLA STARAJACYCH SIE forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585 Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: fajny kalkulator dni płodnych 23.11.06, 09:05 > ale czy to jest forum "antykoncepcja"? Ja akurat staram się o dziecko i > wkleiłam, bo pewnie jest więcej takich nienormalnych jak ja OK Tylko to zaznacz, bo część dziewczyn wchodzi szukając antykoncpecji, a "dni płodne" to mantra która im się obija od podstawówki, ale nie zawsze wiedzą o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś