sundry 26.12.06, 14:46 Czy można używać Lactovaginalu w czasie okresu? Pytam,bo na ulotce nic nie jest napisane,a innych leków dopochwowych nie można.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Lactovaginal a okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:24 a chcesz zeby ci od razu wypłynął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Lactovaginal a okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:25 nie ma takiej opcji, sama brałam i pytałam lekarza.podczas okresu trzeba zrobic przerwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:00 Lactovaginal nalezy brać przed okresem i tuż po okresie, wtedy jest się narażonym najbardziej na zakeżenie i warto wzmocnić florę pałeczek mlekowych. W czasie okresu to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Pomysl... 26.12.06, 18:53 Jak lek dopochwowy moze bys stosowany w trakcie okresu? Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pomysl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:30 Tak myślałam,ale chciałam się upewnić.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś