aj15 10.04.03, 13:27 Od tygodnia mam ropień pośrodku lewej pachy. Byłam u ginekologa i kazał mi przemywać rivanolem i iść jeszcze do chirurga. Rivanolem przemywam i się już znacznie zmniejszył. Czy nadal mam iść do chirurga? I w jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka5 Re: ropień pod pachą 10.04.03, 16:09 Też kiedyś miałam taki ropień, zrobił mi się po goleniu paszek !! Robiłam okłady z rumianku i wietrzyłam suszarką do włosów !! I przeszło ! Myślę, że jeżeli Ci zejdzie, w ciągu tygodnia - dwóch, to wizyta jest chyba niepotrzebna ! pozdrawiam, nikitka Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: ropień pod pachą 13.04.03, 18:16 jeśli to ropień to trzeba go naciąć, bo inaczej nie wyleczy go PAni Odpowiedz Link Zgłoś
gomezz głupia baba z ropieniem spod pachy do ginekologa.. 15.04.03, 12:54 z katarem też? Odpowiedz Link Zgłoś
aj15 Re: głupia baba z ropieniem spod pachy do ginekol 15.04.03, 13:18 wcale nie jestem głupia. A co nie można sobie iść do ginekologa z ropieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
isa11 Re: głupia baba z ropieniem spod pachy do ginekol 15.04.03, 17:20 Możesz spróbować bactroban lub polski odpowiednik- Mupirocin. Oba leki tylko na receptę Odpowiedz Link Zgłoś
aj15 Re: głupia baba z ropieniem spod pachy do ginekol 16.04.03, 07:53 Dziękuję, zapamiętam te leki, tylko że ropień mi już zniknął, ale podobno może się odnawiać. Odpowiedz Link Zgłoś