Gość: pytalska IP: *.eranet.pl 27.01.07, 11:17 moze to glupie pytanie ale...chodzi mi o irygator a dokladnie plyn. wpuszczam 0,5litra plynu do pochwy (sugerujac sie ulotka) i co??? ten plyn wyplynie? zostanie???? co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 27.01.07, 11:21 czy tantum rosa w saszetkach stosuje sie tylko z irygatorem??? czy mozna plukac pochwe ale z zewnatrz tym roztworem??? bede bardzo wdzieczna za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:22 irygacja - jak sama nazwa wskazuje - to płukanie i gdzie ten płyn miałby zniknąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 27.01.07, 11:44 czyli wyplynie zaraz po zastosowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
iga.kal Re: irygator TANTUM ROSA 27.01.07, 12:22 Ależ nie.Płynie sobie przez pochwę do macicy,a stąd do jajowodów i do jamy otrzewnej.Czyli za jednym zamachem robisz sobie płukanie brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 27.01.07, 12:30 coz za wysublimowana zlosliwosc. jestem pod wrazeniem Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: irygator TANTUM ROSA 27.01.07, 12:58 wyplywa i to konkretnie- najlepiej sie bawic w te obrzedy nad wanna. Mozna tylko przemywac na zewnatrz, ale jesli lekarz ci zlecil irygacje to warto sie zastosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta osobiście nie polecam IP: *.icpnet.pl 28.01.07, 00:28 sprawa przereklamowana, ale lekarz go poleca z uwagi na współpracę z przedstawicielem firmy farmacutycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m monroe Re: osobiście nie polecam IP: *.lodz.mm.pl 28.01.07, 10:53 nie zgodzę sie, wypróbowałam ten płyn na sobie. Płukałam nim 10 dni i pomógł. Jest fantastyczny, zastępuje mydło,jest delikatny, przeciwbakteryjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monroe Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.lodz.mm.pl 28.01.07, 10:51 irygacja czyli płukanie Wypłynie i uzywaj przegotowanej letniej wody do sporządzania roztworu. Mam nadzieje, ze wypłynie, zgodnie z prawem powszechnego ciążenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 28.01.07, 13:50 dziekuje dziewczyny. wyprobowalam chociaz przelamac sie bylo ciezko i po 2 zastosowaniach jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.01.07, 21:34 No to ja tez stane w obronie Tantum Rosa Jest super znieczulajacy i przeciwbolowy. Od razu lepiej sie poczulam Można sie nim normalnie podmywać jeśli np. swędzi Cię z jakiegos powodu wejście lub cewka. Naprawdę pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
qpowo Re: irygator TANTUM ROSA 29.01.07, 22:06 a ja powiem tak: może nie uważam, zeby to był wynalazek stulecia i że super ekstra i kocham nad zycie, ale jak mnie coś zaswedzi, jakaś mała infekcyjka mi się wda, to pierwsze co robie, to kupuje sobie własnie saszetki tantum rosa do podmywania (ale nie do irygacji i płuanek, co to to nie), maść clotrimazolum i tabletki probiotyczne lacibios femina i od razu człowiek sie lepiej czuje. na takie doraźne stosowanie, to jest bardzo w porzadku. tylko odradzałabym Wam wszelkie irygacje, bo to strasznie ingeruje w organizm.. zabija te nasze bakteriosy mlekowe i zanim się odnowią (72 godziny), to niesamowicie łatwo można cos złapać nieciekawego.. a grzybki i bakterie chorobotwórcze tylko czekają na tą chwile ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:40 polecam floragyn - zawiera pałeczki kwasu mlekowego, jednorazowe małe irygatorki, globulki tez są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:18 Dobrze jest przy płukaniu pochwy stanąć sobie do 10 min na rękach. Efekt jest wyraźnie lepszy. Potem wszystko wypływa. Odpowiedz Link Zgłoś