Dodaj do ulubionych

irygator TANTUM ROSA

IP: *.eranet.pl 27.01.07, 11:17
moze to glupie pytanie ale...chodzi mi o irygator a dokladnie plyn. wpuszczam
0,5litra plynu do pochwy (sugerujac sie ulotka) i co??? ten plyn wyplynie?
zostanie???? co dalej?
Obserwuj wątek
    • Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 27.01.07, 11:21
      czy tantum rosa w saszetkach stosuje sie tylko z irygatorem??? czy mozna plukac
      pochwe ale z zewnatrz tym roztworem???
      bede bardzo wdzieczna za podpowiedzi
    • Gość: gosc Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:22
      irygacja - jak sama nazwa wskazuje - to płukanie
      i gdzie ten płyn miałby zniknąc?
      • Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 27.01.07, 11:44
        czyli wyplynie zaraz po zastosowaniu?
        • iga.kal Re: irygator TANTUM ROSA 27.01.07, 12:22
          Ależ nie.Płynie sobie przez pochwę do macicy,a stąd do jajowodów i do jamy
          otrzewnej.Czyli za jednym zamachem robisz sobie płukanie brzucha. smile
          • Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 27.01.07, 12:30
            coz za wysublimowana zlosliwosc. jestem pod wrazeniem smile
            • anula36 Re: irygator TANTUM ROSA 27.01.07, 12:58
              wyplywa i to konkretnie- najlepiej sie bawic w te obrzedy nad wanna.
              Mozna tylko przemywac na zewnatrz, ale jesli lekarz ci zlecil irygacje to warto sie zastosowac.
    • Gość: kobieta osobiście nie polecam IP: *.icpnet.pl 28.01.07, 00:28
      sprawa przereklamowana, ale lekarz go poleca z uwagi na współpracę z
      przedstawicielem firmy farmacutycznej
      • Gość: m monroe Re: osobiście nie polecam IP: *.lodz.mm.pl 28.01.07, 10:53
        nie zgodzę sie, wypróbowałam ten płyn na sobie. Płukałam nim 10 dni i pomógł.
        Jest fantastyczny, zastępuje mydło,jest delikatny, przeciwbakteryjny.
    • Gość: monroe Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.lodz.mm.pl 28.01.07, 10:51
      irygacja czyli płukaniesmile Wypłynie i uzywaj przegotowanej letniej wody do
      sporządzania roztworu. Mam nadzieje, ze wypłynie, zgodnie z prawem powszechnego
      ciążeniatongue_out
      • Gość: pytalska Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.eranet.pl 28.01.07, 13:50
        dziekuje dziewczyny. wyprobowalam chociaz przelamac sie bylo ciezko i po 2
        zastosowaniach jest lepiej.
        • Gość: Kamisia Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.01.07, 21:34
          No to ja tez stane w obronie Tantum Rosa big_grin
          Jest super znieczulajacy i przeciwbolowy. Od razu lepiej sie poczulam smile
          Można sie nim normalnie podmywać jeśli np. swędzi Cię z jakiegos powodu wejście
          lub cewka. Naprawdę pomaga.
          • qpowo Re: irygator TANTUM ROSA 29.01.07, 22:06
            a ja powiem tak: może nie uważam, zeby to był wynalazek stulecia i że super
            ekstra i kocham nad zycie, ale jak mnie coś zaswedzi, jakaś mała infekcyjka mi
            się wda, to pierwsze co robie, to kupuje sobie własnie saszetki tantum rosa do
            podmywania (ale nie do irygacji i płuanek, co to to nie), maść clotrimazolum i
            tabletki probiotyczne lacibios femina i od razu człowiek sie lepiej czuje. na
            takie doraźne stosowanie, to jest bardzo w porzadku. tylko odradzałabym Wam
            wszelkie irygacje, bo to strasznie ingeruje w organizm.. zabija te nasze
            bakteriosy mlekowe i zanim się odnowią (72 godziny), to niesamowicie łatwo można
            cos złapać nieciekawego.. a grzybki i bakterie chorobotwórcze tylko czekają na
            tą chwile ;]
            • Gość: mimi Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:40
              polecam floragyn - zawiera pałeczki kwasu mlekowego, jednorazowe małe
              irygatorki, globulki tez są.
              • Gość: Miki Re: irygator TANTUM ROSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:18
                Dobrze jest przy płukaniu pochwy stanąć sobie do 10 min na rękach. Efekt jest
                wyraźnie lepszy. Potem wszystko wypływa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka