Gość: goska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:29 dziewczyny poradzcie jakis dobry syrpo przeciwkaszlowy dla osoby dorosłej bo mnie wykończy ten kaszel suchy i męczący mam ACODIN lekarz przepisał ale nic mi nie pomaga pomocy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: syrop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:30 przejęzyczenie...syrop.... Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: syrop 23.02.07, 16:28 a kaszlesz przez cały dzień ? bardzo suchy ten kaszel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: syrop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:56 no cały dzien czuję jakby mnie ktos piórem draznił straszne Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: syrop 23.02.07, 18:45 napisz mi dokładnie na pocztę kiedy kaszlesz i po czym najgorzej, po czy lepiej się czujesz ,jakieś inne objawy coś wymyślimy Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: syrop 23.02.07, 18:51 Zrób syrop z cebuli. Cebula w plastry, do szklanki, na każdy plaster nasyp cukru i ułóż warstwami. Zostaw na noc i do rana powinien puścić sok. Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: syrop 23.02.07, 19:26 a takze jest dobry zburakow on nawilza.obierz buraki pokroj drobno w kostke i zasyp cukrem duzy burak i 1lyzka cukru.jak ci sie skonczy to od nowa zrob.lub kup syrop zbabki lancetowatej on jest na kaszel suchy,ale jak nie jestes uczulona.mi np pomogl kisiel zrobilam taki to picia i pozaklejal.a jak nie pomoze to do lekarza bo to roznie bywa.zdrowka zycze Odpowiedz Link Zgłoś