Dodaj do ulubionych

tabletki anty a ciaza

01.03.07, 11:29
no wlasnie,biore od ponad roku tri regol,nie bylo problemow,a teraz przy 12
pigulce bola mnie piersi,w ogole obawiam sie czy to mie ciaza.moze ktoras
miala miala podobne doswiadczenia.bylam ostatnio przeziebiona,ale bralam
tylko aspiryne.dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: tabletki anty a ciaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:44
      Aspiryna nie wpływa na skuteczność tabletek anty. Ja tabletki anty brałam przez
      9 lat i było wszystko ok. Po tym czasie zaczęły mi dokuczać różne dolegliwości
      min. bóle piersi ale takie nie do zniesienia. Zmieniłam tabletki. Myślę, że
      jeżeli brałaś regularnie to nie powinnaś obawiać się ciąży. Takie dolegliwości
      bardzo często występują nawet po dłuższym braniu. Może ogranicz sól.
      Obecnie nie biorę żadnych tabletek bo kompletnie mi nie służą, a przez blisko 10
      lat nie miałam żadnych dolegliwości.
    • kluchaleniwa Re: tabletki anty a ciaza 01.03.07, 12:13
      tez mam nadzieje,ze to nie ciaza.wczesniej przez 8 lat bralam diane 35,ale
      odstawilam,zeby zajsc w ciaze i po urodzeniu lekarz zmienil mi na tri regol,no
      bo i latka nie te-39.dzieki za odpowiedz.
      • Gość: Aga Re: tabletki anty a ciaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 16:24
        mam 38 lat i niestety zdrówko zaczęło szwankować. Musiałam odstawić tabletki bo
        to była ich wina. Teraz czuję się świetnie ale trochę żałuję tego luzu podczas
        tabsów. Kontroluj stan swojego zdrowia, domagaj się badań kontrolnych bo lekarze
        sami od siebie nic nie doradzą. Przepisują i myślą, że wszystko jest ok. -
        niezłe profity czerpią z tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka