Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:52 powiedzcie ile placicie ze te tabletki? ja zaczyna je uzywac i w Poznaniu jest straszny rozrzut cenowy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: yasminelle IP: *.tpnet.pl 11.04.07, 21:06 radze przejsc sie po aptekach albo podzwonic i popytac o ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:18 Kraków - od 40 za do 46 zł. sa tez apteki gdzie podobno mozna kupic za 35 zł. zalezy od miejsca, tebletki sa nowe dlatego taka cena.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:44 wiem ze moge podzwonic ale tak chcialam zapytac,raczej z ciekawosci W Poznaniu na razie najtansze znalazlam za 41 zl, ale 35 to calkiem juz niezla cena.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: yasminelle IP: *.chello.pl 12.04.07, 21:42 Tak, chodzi o Yasminelle. Są to nowe tabletki o mniejszej ilości hormonów w stosunku do znaych wszystkim Yasmin. Wiecie ile kosztują w Warszawie i okolicach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 09:38 czyzby te tabletki nie byly jeszcze popularne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: yasminelle IP: *.chello.pl 15.04.07, 15:03 Podbijam dalej temat...Jakieś spostrzeżenia po stosowaniu Yasminelle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:50 ja niestety dopiero zaczne je brac,ale zastanawiam sie bo nosze soczewki czy moga miec jakis wplyw... Odpowiedz Link Zgłoś