Dodaj do ulubionych

Implantacja zarodka.

20.05.03, 17:47
Jestem po clostilbegyt od 5 d.c. 18 d.c. pojawilosie plamienie,nastepne 1,5 dnia dosyc spore krwawienie,jednak
troche rozniace sie od tego miesiaczkowego,niewielki bol podbrzusza(chwilami).To mialo miejsce 5 lub 6 dnia od
ewentualnego zaplodnienia.Czy to moze byc zwiazane z implantacja zarodka? Temperatura utrzymuje sie
pomimo krwawienia(dzisiaj juz sladowe) 36'8-37 rano mierzona pod jezykiem.Na test jest ciazowy jest za
wczesnie,bo dopiero 9 dzien od naszych poczynan. Bardzo prosze o odpowiedz .
Obserwuj wątek
    • veras Re: Implantacja zarodka. 20.05.03, 18:24
      Jeszcze jedno.Moze ktos ma wiecej wiadomosci na temat zagniezdzenia zarodka.Wiem ze mozliwe jest krwawienie
      w tych dniach,ale w jakim nasileniu i jak dlugo?
    • rita14 Re: Implantacja zarodka. 20.05.03, 21:46
      Czesc! Ja slyszalam,ze zagniezdzenie zarodka jest okolo 10 dnia od zaplodnienia.A 5 dzien to chyba byloby za
      wczesnie.Wydaje mi sie,ze na tym forum bylo juz cos na ten temat.
      • so-nia Re: Implantacja zarodka. 21.05.03, 07:26
        A ja czytałam, że implantacja następuje pomiędzy 5 a 10 dniem po zapłodnieniu.
        W tym dniu możliwy znaczny spadek temperatury, a potem znowu wzrost do
        podwyższonej (czasami może być nawet jeszcze trochę wyższa od tej przed
        implantacją, tak o 2-3 kreseczki).
    • veras Re: Implantacja zarodka. 20.05.03, 22:14
      Dziekuje za odpowiedz.Przegladalam juz przez 2 dni wszystkie strony na tym forum i nie trafilam na temat
      zagniezdzania sie zarodka.(50 stron,wczesniejsze juz zniknely).A w ''domowym poradniku lekarskim " jest bardzo
      ogolnikowo.
    • monika.antepowicz Re: Implantacja zarodka. 25.05.03, 16:44
      Moim zdaniem to mogło być krwawienie okołoowulacyjne- i można już teraza zrobić
      test ciażowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka