marghot 25.05.07, 09:44 W internetowej ulotce tego produktu nic nie jest napisane o zaleceniach/przeciwwskazniach do stosowania produktu przez kobiety w ciązy, bądź starających się. Czy na papierowej ulotvce są jakieś wzmianki? Podziękowania za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milusha Re: Do stosującyh preparat SILICA... IP: *.ibd.gtsenergis.pl 25.05.07, 10:01 Preparat nie może być stosowany przez kobiety ciężarne i karmiące piersią, jest to napisane z tyłu na listkach z tabletkami. Też mnie to zainteresowało: kupiłam właśnie duże opakowanie i okazało się wczoraj, że jestem w ciąży. Przez pierwsze dwa miesiące zażywałam nie wiedząc, że jestem w ciąży. Mam nadzieję, że bardzo szkodliwy nie jest. Pozdrawiam, Milusha Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Do stosującyh preparat SILICA... 25.05.07, 10:12 Na pewno nie zaszkodzą. Dużo zdrowia życzę Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1998 Re: Do stosującyh preparat SILICA... 27.05.07, 11:51 Moja droga jea tez stosowąłma preparat silica,nie wiedzac ze jestem w ciązy,ale urodiłam zdrowa córeczke,stosowałam to przez miesiac Odpowiedz Link Zgłoś