Gość: ewi IP: *.netia.com.pl 22.06.07, 13:54 Mam od 13 dni okres i jakoś końca nie widac. Zdarzało Wam sie tak? Moja lekarka bedzie dopiero w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: O rety Re: ile moze trwać okres???:(( IP: *.4web.pl 22.06.07, 14:00 I oczywiście jest to jednyna lekarka na świecie, dlatego teraz musisz pytać szwaczki, prządki, nauczycielki, sekretarki itd.itp... I co ci przyjdzie z odpowiedzi: "tak, zdarzyło mi się" i "nie, nie zdarzyło mi się?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ile moze trwać okres???:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:03 a,to spokojnie poczekaj - lipiec tuż, tuż (nawet jeśli wraca po piętnastym to pociesz się, że czas szybko leci) kup tylko więcej podpasek - będą jak znalazł, gdyby krwawienie przeszło w krwotok Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ile moze trwać okres???:(( 22.06.07, 14:14 Nie czekaj na powrót lekarki. Idź do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: ile moze trwać okres???:(( 22.06.07, 15:13 Nie czekaj tak długo. Idź do innego lekarza bo to nie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: ile moze trwać okres???:(( 22.06.07, 20:18 Idż jak najszybciej do lekarza, to może być bardzo groźne dla zdrowia, a nawet życia!!! To nie jest normalne! Prawidłowy okres trwa do 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ile moze trwać okres???:(( IP: *.elpos.net 23.06.07, 19:21 To krwawienie to nie jests miesiaczka,rownie dobrze to moze byc objaw posiadania miesniakow,cyst itp,mozesz wylądowac w szpitalu,zareaguj natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ile moze trwać okres???:(( IP: *.smgr.pl 23.06.07, 19:49 to na pewno nie jest normalne!! ja mialam miesiaczki , ktore trwaly nawet 40 dni, ale dobrze o tym wiedzialam, ze nie jest to w porzadku... w moim przypadku przyczyna byla torbiel na jajniku + zaburzenia hormonalne!! do lipca to jeszcze sporo czasu wiec na pewno radze isc do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ile moze trwać okres???:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 08:05 a ja bylam w ciazy i to bylo plamienie!!!nie skonczylo sie to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś