wredna.suka 09.07.07, 20:34 Czy ktoś z Was przekonał się o jakichkolwiek skutkach ubocznych podczas zażywania? Oczywiście biorąc pod uwagę, że dawka będzie odpowiednia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka.z.kontem Re: Chrom. 09.07.07, 21:00 nieraz go łykałam (ta słabość do słodyczy...) ale nie wyczytałam nigdy nic o skutkach ubocznych przy normalnych dawkach a kto i czym cię nastraszył? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Chrom. 10.07.07, 05:40 Na szczęście nikt, ale ta ulotka taka uboga. Zaczynam od dziś brać i myślałam, ze może ktoś miał złe doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Chrom. 10.07.07, 17:02 No a ja słyszałam, że ma działanie rakotwórcze. Po co sie szprycować chemią, poćwicz silną wolę ( jeśli chcesz go brać w celu ograniczenia słodyczy).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Chrom. 10.07.07, 17:53 Haha... silna wola... ja nie znam tego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Chrom. IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.07, 20:38 Biorę chrom plus, nic złego nie widzę u siebie i NAPRAWDĘ nie mam ochoty na słodycze, biorę jak pisze w ulotce - 1 tabletka dziennie, biorę chrom plus firmy naturell, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Chrom. 10.07.07, 21:05 Ja biorę CHROM Chelatowy (Domowa apteczka). I tu jest napisane zeby brac 1-3 tabletki dziennie, wiec biore 2 A po jakim czasie chęć na słodycze przeszła? Aha czy widać to na wadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chrom. IP: 88.156.70.* 10.07.07, 20:44 rachela27: Rakotwórcze działanie ma jedna z postaci chromu - tzw. chrom na +6 stopniu utlenienia. W tabletkach sprzedaje się chrom na +3 stopniu utlenienia, który jest dla organizmu niezbędny i nieszkodliwy - oczywiście jeśli nie przekracza się zalecanych dawek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś