Gość: Ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:31 Czy żeby pigułka była skuteczna to zawsze trzeba ja brac w pierwszym dniu okresu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sundry Re: Pytanie o pigułki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:58 Można zacząć też w dniach od 2-5,ale wtedy trzeba się przez 7 dni zabezpieczać dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Pytanie o pigułki... 05.09.07, 15:27 Gość portalu: Ula napisał(a): > Czy żeby pigułka była skuteczna to zawsze trzeba ja brac w pierwszym dniu okres > u? Nie. Tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Pytanie o pigułki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 12:34 nie wiem jeszcze nie dostalam recepty od lekarza a pigulki bede przyjmowac po raz 1. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Pytanie o pigułki... 06.09.07, 13:44 Aby były skuteczne pierwsze opakowanie zaczynasz pierwszego dnia okresu, kończysz opakowanie, robisz 7 dni przerwy, zaczynasz kolejne, kończysz, 7 dni przerwy i tak w kółko. Ważne aby nie wydłużać przerwy! Odpowiedz Link Zgłoś