Gość: moni Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.elb.vectranet.pl 21.10.07, 15:11 bzdura jestem w ciazy w 20 tyg,a to cos mi pokazalo ze nie jestem hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.bredband.skanova.com 21.10.07, 15:15 Zrobiłem test NIE JESTEM W CIĄŻY! Mężczyzna lat 70, wolny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 17:02 function change() { var seed = Math.round((Math.random() * 100)); if (seed>75) { document['quad'].src = mpim0.src; } else { document['quad'].src = mpim1.src; } } to znaczy tyle ze macie 25% szansy na ciaze, heheh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rraaddeekk Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.eranet.pl 21.10.07, 20:27 stronę sponsoruje producent środków czyszczących do monitorów Test gotowy, to teraz trzeba zmyć tłuste ślady po paluchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monas Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.freedom2surf.net 21.10.07, 20:51 niebieski, chyba nie jestem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:04 Nie wiem z czwego tak się usmialas... przeciez to bez sensu?! Odpowiedz Link Zgłoś
beawo Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 24.10.07, 23:02 a ja nic nie przykładałam tylko patrzyłam i wyszedł czerwony i teraz niewiem kto jest w ciąży bo przy komputerze były jescze dwie moje córki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.07, 13:31 fajnie, mi bez przyłożenia kciuka wyszło że jestem w ciąży ŚWIETNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.range86-151.btcentralplus.com 26.10.07, 13:56 nie jestem w ciąży , nie przyłożyłam palca i tak pojawił sie kolor niebieski To mi cała filozofia)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1223 Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 26.10.07, 16:15 ta ciąża to chyba urojona na grzbiecie )))))(garb)DDDDDD a może to nowaforma energoterapi na obległość? Boże to kto jest ojcem??? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.pr.radom.net 26.10.07, 19:19 OOOOO!!!!!- ja jestem w ciąży a moja żona nie, zaczynam stosować antykoncepcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciąża urojona To o nasze odciski palców chodzi!! IP: *.icpnet.pl 27.10.07, 10:02 heheheeee, też się dałam nabrać, i wyszło mi na niebiesko, teraz mąż mi powie, że go złapałam na urojone dziecko, bo siódmy miesiąc idzie... A odciski palców sobie nasze pobrali i teraz w bazie danych będą.... Wersja druga - to jakaś stronka z bukwami, więc Polaków nie dotyczy, tylko u Ruskich wychodzi prawidłowo Odpowiedz Link Zgłoś
nadia261 Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 27.10.07, 10:52 A ja otworzyłam strone, zagadałam się i kwadracik sam zmienił kolor! Jednym slowem - ekran nie jest w ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwiska Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.CNet2.Gawex.PL 28.10.07, 12:04 jaka głupota jestem w ciazy i nawet zaraz rodze a tu wyszło ze niestety nie jestem<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalolina Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.ghnet.pl 28.10.07, 14:25 jestem w 49 tygodniu ciąży i wyszedł czerwony... Na drugim kciuku zielony a potem na kolejnym kciuku, fioletowy... Czy to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek z. Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 14:26 jedna wielka bzdura facet w ciaze nie zachodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.speedway.lublin.pl 29.10.07, 07:51 Jestem w ciąży jestem w ciąży - czyli zasłużyłem na nagrode Rockefelera, bo jestem pierwszym mężczyzną w ciąży... tylko kto jest matką?? Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 02.11.07, 18:14 Ja nie jestem, ale mój brat jest. Fajnie, będę ciocią XD Odpowiedz Link Zgłoś
meggii791 Re: falszerstwo :o( 03.11.07, 11:12 jestem w 21tc i wyszedl mi niebieski kwadracik hihiihihhiihhi Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 09.11.07, 21:37 No to jestem w ciąży... Tylko dlaczego test z krwi robiony dzisiaj i z moczu wczoraj wyszły negatywne...? He,he,he,he... Odpowiedz Link Zgłoś