Dodaj do ulubionych

Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-)

• Gość: moni Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.elb.vectranet.pl 21.10.07, 15:11
      bzdura jestem w ciazy w 20 tyg,a to cos mi pokazalo ze nie jestem hahaha
    • Gość: Jurek Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.bredband.skanova.com 21.10.07, 15:15
      Zrobiłem test NIE JESTEM W CIĄŻY!
      Mężczyzna lat 70, wolny...
    • Gość: menel Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 17:02
      function change() {
      var seed = Math.round((Math.random() * 100));
      if (seed>75) {
      document['quad'].src = mpim0.src;
      } else {
      document['quad'].src = mpim1.src;
      }
      }

to znaczy tyle ze macie 25% szansy na ciaze, heheh...
      • Gość: rraaddeekk Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.eranet.pl 21.10.07, 20:27
        stronę sponsoruje producent środków czyszczących do monitorów wink

Test gotowy, to teraz trzeba zmyć tłuste ślady po paluchu!
    • Gość: monas Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.freedom2surf.net 21.10.07, 20:51
      niebieski, chyba nie jestem, big_grin
    • Gość: Luis Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:04
      Nie wiem z czwego tak się usmialas... przeciez to bez sensu?!
      • beawo Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 24.10.07, 23:02
        a ja nic nie przykładałam tylko patrzyłam i wyszedł czerwony i teraz
        niewiem kto jest w ciąży bo przy komputerze były jescze dwie moje
        córki
    • Gość: anda Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.07, 13:31
      fajnie, mi bez przyłożenia kciuka wyszło że jestem w ciąży
      ŚWIETNIE
    • Gość: gość Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.range86-151.btcentralplus.com 26.10.07, 13:56
      nie jestem w ciąży , nie przyłożyłam palca i tak pojawił sie kolor
      niebieski To mi cała filozofiasmile))
      • ulka1223 Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 26.10.07, 16:15
        ta ciąża to chyba urojona na grzbiecie smile)))))(garb)big_grinDDDDDD a może
        to nowaforma energoterapi na obległość? Boże to kto jest ojcem???
        hehehehehe
        • Gość: toja Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.pr.radom.net 26.10.07, 19:19
          OOOOO!!!!!- ja jestem w ciąży a moja żona nie, zaczynam stosować antykoncepcję.
    • Gość: ciąża urojona To o nasze odciski palców chodzi!! IP: *.icpnet.pl 27.10.07, 10:02
      heheheeee, też się dałam nabrać, i wyszło mi na niebiesko, teraz mąż mi powie,
      że go złapałam na urojone dziecko, bo siódmy miesiąc idzie... tongue_out A odciski
      palców sobie nasze pobrali i teraz w bazie danych będą.... tongue_out

Wersja druga - to jakaś stronka z bukwami, więc Polaków nie dotyczy, tylko u
      Ruskich wychodzi prawidłowo tongue_out
    • nadia261 Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 27.10.07, 10:52
      A ja otworzyłam strone, zagadałam się i kwadracik sam zmienił kolor!
      Jednym slowem - ekran nie jest w ciąży!
    • Gość: malwiska Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.CNet2.Gawex.PL 28.10.07, 12:04
      jaka głupota jestem w ciazy i nawet zaraz rodze a tu wyszło ze
      niestety nie jestem<lol2>
    • Gość: kalolina Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.ghnet.pl 28.10.07, 14:25
      jestem w 49 tygodniu ciąży i wyszedł czerwony... Na drugim kciuku zielony a
      potem na kolejnym kciuku, fioletowy... Czy to dobrze?
    • Gość: sławek z. Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 14:26
      jedna wielka bzdura facet w ciaze nie
      zachodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Paweł Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) IP: *.speedway.lublin.pl 29.10.07, 07:51
      Jestem w ciąży jestem w ciąży - czyli zasłużyłem na nagrode
      Rockefelera, bo jestem pierwszym mężczyzną w ciąży... tylko kto jest
      matką??
      • mtv_fan Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 02.11.07, 18:14
        Ja nie jestem, ale mój brat jest. Fajnie, będę ciocią XD
    • meggii791 Re: falszerstwo :o( 03.11.07, 11:12
      jestem w 21tc i wyszedl mi niebieski kwadracik
      hihiihihhiihhi
    • marzena604 Re: Musicie to zobaczyć ale się uśmiałam ;-) ;-) 09.11.07, 21:37
      No to jestem w ciąży... Tylko dlaczego test z krwi robiony dzisiaj i z moczu
      wczoraj wyszły negatywne...? He,he,he,he...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka