eevcia 11.10.07, 21:05 Mam problem tylo nie wiem czy powazny a mianowicie od jakiegos czasu robią mi sie jakies guzki na zewnetrznych narządach płciowych.Robia sie i za 3,4 dni znikaja ,Czasami sa bardzo bolesne ,a czasami nie.Skad te guzki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:11 a ginekolog co powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
eevcia Re: problem? 11.10.07, 21:17 No cóz ,nie kazdy jest w stanie sie domyslec ze nie byłam u lekarza...Dlatego pytam czy iśc do gin ,bo mnie to specjalnie nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: problem? IP: *.domainunused.net 11.10.07, 21:20 Nie no po co do lekarza, nie będziesz mu przecież zawracała głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eevcia Re: problem? IP: 89.243.111.* 11.10.07, 21:27 dziewczyny ale jestescie beznadziejne ,jak macie tak pisać to lepiej nie zabierajcie głosu.,Pytam poważnie - czy ktos moze wie o czym mogą świadczyc takie guzki pojawiające sie i znikające? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: problem? IP: 217.98.20.* 11.10.07, 21:33 Gość portalu: eevcia napisał(a): > o czym mogą świadczyc takie guzki pojawiające sie i znikające? cipkowe ufo? Odpowiedz Link Zgłoś
eevcia Re: problem? 12.10.07, 20:17 dziekuje wszystkim za wyczerpujace informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 22:25 bardzo jesteśmy beznadziejne, bardzo wysyłanie do ginekologa to najbardziej beznadziejna propozycja na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
martina-srebrna Re: problem? 12.10.07, 21:02 ja tez nie mam pojecia co to moze byc, ale ginekologa uwazam za najlepsy pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: problem? IP: *.aster.pl 12.10.07, 23:14 depilujesz się? To moze być od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: problem? IP: *.domainunused.net 12.10.07, 23:19 Bez przesady na to chyba by wpadła Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eevcia Re: problem? 15.10.07, 12:55 Na początku napiszę ze byłam u lekarza,nie przebywam w Polsce poszłam do polskiego internisty w sobote popołudniu.Jestem rozczarowana ,siedzialam w gabinecie ponad pól godziny ,z czego ok 20 min zajęło panu doktorowi szukanie odpowiednika polskiego antybiotyku.Sama musialam go naprowadzac co to moze byc {gronkowiec},mam problem z czyrakami w pachwinach ,tak sobie pomyslam,ze te zmiany na wargach sromowych to tez jakies czyraki.Pozatym od jakiegos czasu bola mnie węzły chlone w pachwinach i sa powiększone.Dostałam antybiotyk na 10 dni 4 razy dziennie,kurcze zazywam go od wczoraj a juz czuje ze mój żoładek tego nie wytrzyma .Ktos miał taki problem? Pozdrawiam Ewa szlachetne zdrowie,nikt sie nie dowie jako smakujesz ,az sie zepsujesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: problem? IP: *.domainunused.net 15.10.07, 13:04 Dostałaś leki osłonowe na żołądek? Odpowiedz Link Zgłoś
eevcia Re: problem? 15.10.07, 13:13 Kupiłam sobie maslanke ,mam tez odpowiednik Lackcidu,w tej chwili najbardziej doskwiera mi ból węzłów w pachwinie i żołądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: problem? IP: *.domainunused.net 15.10.07, 13:18 Maślanka i Lakcid chronią jelita a nie żołądek. Żołądek chronią takie leki jak np. Ranigast (bez recepty), omeprazole (na receptę), siemię lniane (z naturalnych). Odpowiedz Link Zgłoś
eevcia Re: problem? 15.10.07, 13:25 Kurcze ,myslałam ze to na zoładek,musze znowu skoczyc do apteki ,dzieki za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 14:01 To może być opryszczka, albo wirus hpv Odpowiedz Link Zgłoś