wszystko-niebieskie 20.07.03, 12:28 Pani Doktor! Czy, a jeśli tak, to jakimi chorobami można zarazić się podczas uprawiania seksu oralnego ( chodzi mi zarówno o kobietę, jak i o mężczyznę ). Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszystko-niebieskie Re: seks oralny 27.07.03, 16:54 Pani Doktor- jak to jest? Proszę o odpowiedź. wszystko-niebieskie napisała: > Pani Doktor! > > > Czy, a jeśli tak, to jakimi chorobami można zarazić się podczas uprawiania > seksu oralnego ( chodzi mi zarówno o kobietę, jak i o mężczyznę ). > > Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: seks oralny 27.07.03, 17:42 wszystko-niebieskie napisała: > Pani Doktor! > > > Czy, a jeśli tak, to jakimi chorobami można zarazić się podczas uprawiania > seksu oralnego ( chodzi mi zarówno o kobietę, jak i o mężczyznę ). > > Dziękuję i pozdrawiam Jak Ty masz juz takie watpliwosci, to lepiej zostaw tego partnera/partnerke... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: seks oralny 27.07.03, 18:11 opryszczką grzybicą innymi chorobami przenoszonymi drogą płciową- kiłą, hiv. Odpowiedz Link Zgłoś